Аталанта разгроми със 7:0 Торино като гост в срещата между

...
Аталанта разгроми със 7:0 Торино като гост в срещата между
Коментари Харесай

Серия А видя домакинска загуба с 0:7

Аталанта разгроми със 7:0 Торино като посетител в срещата сред двата отбора от 21-ия кръг на италианската Серия “А”, написа sportal. Бергамаските бяха безпощадни, а героят на вчерта бе Йосип Иличич, който осъществя хеттрик и създаде още един от головете на своя отбор. Словенецът се разписа в 17-ата, 53-ата и 54-ата минута, като изключително впечатляващ бе вторият му гол, който бе с удар от центъра на терена. Освен това той създаде дузпа за своя отбор в 45-ата минута, осъществена от Дуван Сапата. Дугите три попадение за гостите бяха дело на Робин Госенс в 29-ата минута и на Луис Муриел в 86-ата минута от дузпа и в 88-ата минута.

Головото шоу за Аталанта стартира в 17-ата минута, когато някогашният бранител на Лудогорец Хосе Луис Паломино лиши една топка на левия фланг и подаде паралелно на голлинията за Иличич, който от близко вкара за 0:1.

В 28-ата минута Ремо Фройлер пропусна самичък против вратаря, само че при последвалия корнер топката се озова в Госенс, който със страховит изстрел от воле я прати неспасяемо във вратата за 0:2.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР