Атакуващото трио на Манчестър Юнайтед - Маркъс Рашфорд, Антони Марсиал

...
Атакуващото трио на Манчестър Юнайтед - Маркъс Рашфорд, Антони Марсиал
Коментари Харесай

Обявиха номинираните за Най-добър млад играч в Премиър лийг

Атакуващото трио на Манчестър Юнайтед - Маркъс Рашфорд, Антони Марсиал и Мейсън Грийнууд, попадна измежду осемте номинирани в класацията за Най-добър млад футболист в Премиър лийг. Тримата означиха общо 44 гола в шампионата, с което имаха главен принос за това " алените дяволи " да завършат в топ 4 и да се класират за присъединяване в Шампионската лига.

В листата с номинирани попадна и различен състезател, който е благосъстоятелност на Манчестър Юнайтед. Това е стражът на Шефилд Юнайтед Дийн Хендерсън, който в последните два сезона играе като преотстъпен при " остриетата ".

Шампионът Ливърпул е показан с 21-годишния десен бек Трент Александър-Арнолд, който приключи сезона с четири гола и 13 асистенции в шампионата, отстъпвайки по голови подавания единствено на плеймейкъра на Манчестър Сити Кевин Де Бройне.

Двама играчи от Челси също са измежду номинираните - Мейсън Маунт и Кристиан Пулишич. Първият записа седем гола и пет асистенции, а американецът добави девет попадения и четири голови подавания. Единствено Тами Ейбрахам имаше повече голове от някогашния състезател на Борусия (Дортмунд) през този сезон в състава на Челси.

Списъкът се запълва от капитана на Астън Вила Джак Грийлиш, който бе същински водач на бирмингамци и имаше съществена заслуга за това тимът да се избави в самия завършек на сезона. Халфът приключи с осем гола и шест асистенции.

Победителят ще бъде разгласен на 13 август, четвъртък, в 12:00 часа българско време.

По-късно през днешния ден ще бъдат оповестени и номинираните за Играч на сезона и Мениджър на сезона. Призьорите във всички тези категории ще бъдат избрани от почитателите, които могат да гласоподават тук!
Time to have your say!

Who should be the @TAGHeuer Young Player of the Season?

VOTE https://t.co/efUQm2q6o8#PLAwards pic.twitter.com/EAS8uZ6iNw
— Premier League (@premierleague) August 7, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР