Атакуващият полузащитник на Левски Божидар Краев ще продължи кариерата си

...
Атакуващият полузащитник на Левски Божидар Краев ще продължи кариерата си
Коментари Харесай

"Левски" продаде Божидар Краев в Дания

Атакуващият полузащитник на " Левски " Божидар Краев ще продължи кариерата си в датското състезание. 19-годишният футболист минава в " Мидтиланд ", написа Българска телеграфна агенция.

По информация на " Дневник " " Левски " ще получи 400 хиляди евро от прехвърлянето. Краев имаше контракт до края на календарната година и сините рискуваха да го изтърван без пари, в случай че не го продадат това лято.

Всичко към прехвърлянето в " Мидтиланд " към този момент е контрактувано. Краев е напуснал лагера на " Левски " в Правец рано тази заран, откакто си е взел сбогом с тима, а по-късно е минал през офисите на " Герена ", с цел да бъдат конкретизирани последните елементи.

Очаква се в околните часове договорката да бъде финализирана и прехвърлянето да бъде разгласен публично.

За пръв път от лятото на 2013 година " Левски " реализира произлязъл трансфер, от който в касата на клуба ще влязат пари. Преди четири години сините продадоха Антонио Вутов, Гари Родригес, Базил де Карвальо и Сьорд Арс за общо към 1.5 млн. евро.

Краев ще е вторият български футболист, който облича екипа на " Мидтиланд ". Първият беше бранителят Николай Бодуров, който игра там четири месеца чартърен от британския " Фулъм ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР