Атакуващият полузащитник на Лацио Фелипе Андерсон все още тренира самостоятелно,

...
Атакуващият полузащитник на Лацио Фелипе Андерсон все още тренира самостоятелно,
Коментари Харесай

Изолацията на Фелипе Андерсон не е приключила

Атакуващият полузащитник на Лацио Фелипе Андерсон към момента тренира независимо, предадоха италианските медии. Очакваше се след снощната загуба с 1:4 от Наполи бразилският футболист да бъде оправдан в първия състава, но това не се случи.

Лацио разкарва топ състезател след свирепа кавга

Звездата на „ лациалите” си изпати поради абсурда с треньора Симоне Индзаги, разиграл се след изненадващата загуба от Дженоа с 1:2 в предходния кръг. Твърди се, че тогава състезател и треньор едвам не почнали да си разменят удари, а Индзаги се заканил, че Андерсон повече няма да играе за него.

Сега спортният шеф Игли Таре хвърли малко повече изясненост върху случая, защото незабавно потеглиха клюки за идната продажба на 24-годишният състезател. „ Той не е желал да бъде продаден, тези информации не са верни”, разяснява албанецът.

Скараният с Индзаги тренира уединен в Лацио

„ В нито един миг не сме обсъждали сходна стъпка. Единственото, което е значимо за всички, е, че отборът е с приоритет пред обособените футболисти, а разпоредбите важат за всички.”

„ Качествата на Фелипе Андерсон не подлежат на полемика, но той би трябвало да научи и да се усъвършенства в някои фундаментални връзки, с цел да може да работи в един сполучлив тим. Вече го е правил преди. Говорихме с него във вторник в течение на 2 часа и се надявам да е схванал, тъй като всички тук доста го обичаме”, добави Таре.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР