Атакуващият полузащитник Антонио Вутов е петото ново попълнение на Локомотив

...
Атакуващият полузащитник Антонио Вутов е петото ново попълнение на Локомотив
Коментари Харесай

Локо Сф с голям трансфер

Атакуващият полузащитник Антонио Вутов е петото ново попълнение на Локомотив София, оповестиха от клуба от столичния квартал „ Надежда “. Вутов, който в последните две години игра в Унгария, е подписал персоналния си контракт и през днешния ден беше показан като нов футболист в групата на треньора Станислав Генчев.

Макар и да е единствено на 26 години, кариерата на Вутов е много пъстра. От 2020-а година заигра в унгарското състезание за отбора на Мезьокьовешд Жори, където записа 41 мача и вкара 5 гола. Година преди края на договора с този клуб, той стигна до решение да приключи връзките си и да си тръгне като свободен сътрудник.

Роден в Мездра, атакуващият полузащитник бързо е притеглен от Левски и през 2014-а продаден на Удинезе, само че не съумява да се наложи в Серия А. следват интервали като преотстъпен на Козенца, Лече, както и българските Ботев Пловдив и Левски, преди през 2018-а да подпише непрекъснат контракт с „ канарчетата “.

За националния тим на България има 2 мача, както и 22 срещи и 2 попадения за младежкия тим.

Преди него „ червено-черните “ от София привлякоха бразилският бранител Алан Диас, както и Камен Хаджиев, Ивайло Найденов и Димо Бакалов.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР