Атакуващият халф Джуд Белингам вече е подписал договора си с

...
Атакуващият халф Джуд Белингам вече е подписал договора си с
Коментари Харесай

Белингам направи нови стъпки за трансфера си в Реал Мадрид

Атакуващият халф Джуд Белингам към този момент е подписал контракта си с Реал Мадрид и е минал наложителните медицински прегледи в очакване “лос бланкос ” да разгласят негови трансфер от Борусия (Дортмунд), оповестява Фабрицио Романо.

Журналистът не загатва по кое време тъкмо ще пристигна формалното удостоверение на мадридския гранд за привличането на младия гений, само че за сметка на това акцентира, че Белингам ще бъде показан пред почитателите на “Сантиаго Бернабеу ” през идната седмица. Смята се, че договорът на играча е до 2029 година, като заплатата му ще нараства с всеки минал сезон.

19-годишният британски национал ще се трансформира в първото попълнение на Реал през това лято, макар че е допустимо клубът също по този начин да показа като нови играчи  Фран Гарсия и Браим Диас, които се завръщат от наеми надлежно в Райо Валекано и Милан.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР