Атакуващият халф Абубакар Тунгара заяви, че целта пред Берое през

...
Атакуващият халф Абубакар Тунгара заяви, че целта пред Берое през
Коментари Харесай

Абубакар Тунгара: Не сме максимално концентрирани в шампионата през този сезон

Атакуващият халф Абубакар Тунгара съобщи, че задачата пред Берое през този сезон е да завоюва Купата на България. 27-годишният малиец укрепи старозагорци през лятото, а в 14 срещи от акцията към този момент записа 2 гола и 1 асистенция с екипа на " зелено-белите ".

" Целта ни е да завоюва Купата на България. Това е доста значимо за клуба. Що се отнася до шампионата, опитваме се да се представяме добре и да се готвим за идващия сезон, тъй като в този момент имаме доста нови играчи в състава. Не мога да кажа, че не сме оптимално съсредоточени в шампионата през тази акция, само че по-скоро залагаме всичко на шампионата за националната купа.
 Петър Колев зачерта досегашен титуляр на Берое
Петър Колев зачерта досегашен титуляр на Берое

Заралии търсят покупател за Стив Фуртадо

Личните ми цели са да отбелязвам по-често и да давам повече асистенции. Искам да играя мощно във всяка среща, тъй като дойдох тук с желанието да се усъвършенствам с всеки минал ден. Това ще ми даде опция да мина в още по-голям тим в Европа ", съобщи Тунгара в изявление за Afrik.com.

" Преди да реша да дойда в Берое от клубното управление ме убедиха, че имат добър проект за бъдещето. Проектът, който ми показаха, беше отличен. Затова и се съгласих. Мисля, че като за начало на сезона, на ново място, представянето ми не е толкоз неприятно. Работя крепко, с цел да се развъртвам още. Адаптацията ми не беше лесна, само че мисля, че към този момент стартирам да привиквам с новите сътрудници и с живота в България ", добави той. Полузащитникът се надява с положителни игри да притегли още веднъж вниманието и на националния селекционер на Мали Мохамед Магасуба.

" Доста време мина от последната ми повиквателна за националния тим на Мали, само че упражнявам интензивно, с цел да заслужа още веднъж място в състава. Искам да пазя цветовете на родината ми. Затова една от главните ми цели е се завърна в националния отбор. Готов съм да се отзова незабавно, в случай че треньорът ме повика. За мен е чест и горделивост да играя за Мали. Вярвам, че мога да оказа помощ на тима ", сподели Тунгара.
 Шеф на Берое: Приемаме предложения за всеки
Шеф на Берое: Приемаме предложения за всеки

" Никого не отписваме и с никого не държим да се разделяме непременно "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР