Атакуващият футболист на Мохамед Салах изигра пореден силен двубой за

...
Атакуващият футболист на Мохамед Салах изигра пореден силен двубой за
Коментари Харесай

Смях: Реакцията на Салах, като му бе напомнено, че е 7-и за "Златната топка"

Атакуващият футболист на Мохамед Салах изигра следващ мощен дуел за отбора. Той означи две попадения при безапелационния триумф с 4:1 в мача, който трябваше да бъде градско дерби против локалния противник Евертън (на " Гудисън Парк " ).
Египтянинът продължава с чудовищната си форма напоследък и безапелационно води на върха при голмайсторите във Висшата лига. Той има маркирани 13 гола, а към тях даже е добавил цели 8 асистенции. Най-близо до него е нападателят на Лестър Джейми Варди, който е с 9 попадение, само че едвам 1 асистенция.
След срещата с " карамелите " Салах бе запитан от репортера какво счита за обстоятелството, че остана седми в класирането за " Златната топка ", която бе връчена на Лионел Меси преди няколко дни. А реакцията му бе красноречива.
Салах се изсмя, след което сподели, че няма коментар. Последва и питане за възможен триумф в идващото издание на най-престижната самостоятелна премията във футбола, на което той отговори оптимистично: " Да се надяваме, човек в никакъв случай не знае ".
Формата на египтянина е красноречива и даже спечелилият в тазгодишното издание .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР