Атакуващият футболист на Левски Джавад ел Джемили е възстановен от

...
Атакуващият футболист на Левски Джавад ел Джемили е възстановен от
Коментари Харесай

Джемили готов за игра

Атакуващият футболист на Левски Джавад ел Джемили е възобновен от травмата, която го измъчваше през последните дни и не му разреши да вземе присъединяване против Ботев Пловдив. Травмата на испанеца с марокански корени не е била сериозна, само че треньорът на сините Николай Костов е решил да не го рискува, с цел да не се стигне до затруднения.

Вчера столичани възобновиха тренировки след двата дни отмора, а спомагателна такава, с изключение на Джавад ел Джемили, получи и Николай Михайлов. Наставникът на Левски изведе дребна група футболисти, защото от отбора липсват и извиканите в другите национални гарнитури – Кристиан Димитров и Андриан Краев (България), Пламен Андреев, Асен Митков и Марин Петков (България U-21) и Хосе Кордоба (Панама).

Възстановяването си не престават Велтон и Билал Бари. Бразилецът към този момент махна защитния ботуш на левия си гален и стартира бегови извършения, като ще бъде подготвен за дуела с Локомотив София. Нападателят пък ще е на линия за старта на зимната подготовка.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР