Атакували са офиса ми в Русе. Получавал съм и заплахи

...
Атакували са офиса ми в Русе. Получавал съм и заплахи
Коментари Харесай

Александър Йорданов: Атакували са офиса ми в Русе, получавам заплахи за живота си

Атакували са офиса ми в Русе. Получавал съм и закани за живота си. Не съм се обръщал към органите на реда. Това съобщи пред NOVA евродепутатът Александър Йорданов.

Заплахите са във Facebook започнаха, когато разгласих, че тези митинги са съветска хибридна офанзива против България и се поддържат от проруския президент Радев.

Не съм наричал протестиращите простаци и лумпени. Нарекох простаци и лумпени тези, които нападнаха сътрудника Андрей Новаков пред Българска национална телевизия. “

Той разяснява резолюцията за България, която беше призната в Екологичен потенциал.

„ Българска социалистическа партия може и да са повели с 1:0 с тази резолюция, само че ще изгубят шампионата. Това е следващото изменничество от страна на Българска социалистическа партия по отношение на България. Те бяха подкрепени в това изменничество от „ Демократична България “ и Радан Кънев.

В случая приказваме за един ляво-либерален комплот против нашата страна. Това леке ще остане задълго да тегне над България. Левите за следващ път сложиха тесните си политически стремежи над националните “, съобщи Йорданов.

Той уточни, че отчетът е написан от експерти и експерти. Той дава отговор на точната обстановка в страната и е справедлив. А „ тази резолюция е писана от политици, които гонят своите частни ползи, които нямат нищо общо с върховенството на закона.

В тази резолюция България не е упрекната единствено в строителството и потъването на кораба „ Титаник “. Тази резолюция не е против държавното управление, а е против България. “

Според него тя влиза в несъгласия с всички констатации на отчета на Европейска комисия. „ Тази резолюция е против върховенството на закона, а не го поддържа. В България върховенството на закона се пояснява от Конституционния съд. Тази резолюция лишава правата на Конституционния съд, който се е произнесъл изрично по тематиките за Истанбулската спогодба и ОМО „ Илинден “.

България може без всички нас, само че ние не можем без България. Трябва първо да мислим за нашето родно място и да не го хулим. В тази резолюция участват единствено измислици и клюки “, безапелационен беше Александър Йорданов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР