Атаките срещу мен са опит да ми затворя устата като

...
Атаките срещу мен са опит да ми затворя устата като
Коментари Харесай

Борислав Цеков определи атака срещу него като опит да му затворят устата

" Атаките против мен са опит да ми затворя устата като критик на ръководството. Това написа във " фейсбук " профила си Борислав Цеков във връзка изявлението на Атанасова в Народното събрание по отношение на ветото на президента за измененията в Закона за отбрана на персоналните данни.

Той обаче декларира, че ще продължи да подлагам на критика властта, която и да е тя, щом прави безобразия. Останалото било политическа партизанщина.

По думите му Десислава Атанасова тиражирала неистини и погрешни изказвания по негов адрес и по адрес на Петър Кичашки.

" Сегашните офанзиви против нас са част офанзивите на ръководещите към президента ", прецизира Цеков.

Той добавя, че не е консултант на президента и не е на държавна заплата.

Няма никакво " наказание " и нас не ни " съдят ". Ние съдим КЗЛД по административен ред, написа в профила си Цеков.

В поста си Цеков изяснява, че по време на събирането на подписи за референдума през 2016 година техни недоброжелатели са вписали в подписката непознати данни, с цел да дискредитират самодейността им.

По думите му на това съображение в КЗЛД са постъпили няколко тъжби. Две от тях комисията е отхвърлила, а за другите четири, е наложила санкции, без да ги уведомява.

Цеков е безапелационен, че по тази причина съдят КЗЛД, само че никой не съди тях.

" Такива административни санкции нямат нищо общо с " наказание ", акцентира той.

Цеков акцентира, че има стотици тъжби против съвсем всички партии, обединения и инициативни комитети, които са взели участие в референдума и президентските избори през 2015 година

Той насочи и въпрос към Десислава Атанасова, като я запита за какво не е била толкоз кардинална когато Цветан Цветанов е бил наказан за закононарушение от първа инстанция на 4 години затвор. След това горната инстанция го е оправдала.

Припомняме, че по-рано през днешния ден от " Демократична България " настояха президентът да уволни Борислав Цеков и Петър Кичашки.

Мотивът на дясната групировка е потвърждението на Софийския административен съд на разпореждане на Комисията за отбрана на персоналните данни. С това разпореждане се постановат санкции на двамата за корист с данните на жителите при събиране на подписи за вписване на предприемчив комитет за референдума през 2015 година /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР