Атаките срещу мен и семейството ми не са спирали, но

...
Атаките срещу мен и семейството ми не са спирали, но
Коментари Харесай

Румен Радев: Атаките срещу мен и семейството ми вече придобиват уродливи измерения

Атаките против мен и фамилията ми не са спирали, само че към този момент получават уродливи измерения.

Това съобщи президентът Румен Радев във връзка на дейностите на прокуратурата от през вчерашния ден и публикуваните СРС-та, за които държавното обвиняване твърди, че са записани диалози сред президента и началника на Военновъздушните сили ген.-майор Цанко Стойков.
Подслушани диалози: Конфликтът сред Радев и Гешев навлезе в нова фаза (ОБЗОР) Прокуратурата проверява събитията към инспекция на КПКОНПИ против Десислава Радева
„ За страдание през вчерашния ден прокуратурата девалвира две значими за опазването на държавността понятия - държана измяна и нарушаване на конституцията, като ги използва като медийна сензация в запитването до Конституционен съд, а след това ги стимулира със записи, в които по-късно всички внушения се самоопровергаха. Атаките против мен и фамилията ми не са спирали, само че към този момент получават уродливи измерения “, разяснява Радев.

По думите на президента дейностите на прокуратурата демонстрират „ какъв брой остро стои въпросът за промени в Конституцията в посока правосъдна власт и нейната самостоятелност.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР