Атаките към Джон Маккейн, покойният сенатор от Аризона, засилват напрежението

...
Атаките към Джон Маккейн, покойният сенатор от Аризона, засилват напрежението
Коментари Харесай

​Доналд Тръмп: Никога не съм харесвал Маккейн

Атаките към Джон Маккейн, починалият сенатор от Аризона, ускоряват напрежението сред американския президент Доналд Тръмп и републиканците в Конгреса, написа в. „ Франкфуртер Алгемайне Цайтунг “.

 © БГНЕС
Тръмп съобщи в тирада в Охайо, че в случай че би трябвало да е почтен, той в никакъв случай не е харесвал Маккейн. Като политик по защитата той не извърши задачата си, съобщи Тръмп. Той хвърли отговорността за войните в Ирак и Афганистан върху Маккейн, който преди седем месеца умря от рак. Маккейн е оказвал мощен напън за военни дейности, които Тръмп назовава „ безкрайни войни “. Освен това той не е извършил задачата си към " великите ветерани ".

Според Тръмп той е бил и най-слабият от випуска си във Военноморската академия в Анаполис. Тръмп е улеснил погребението в Националната катедрала във Вашингтон, както е поискал Маккейн, и не е получил признателност за това, което било добре. Самият Тръмп загатна за това, което го е подтикнало към тези нови офанзиви: Маккейн бил предал " това досие ", финансирано от " корумпираната Хилъри " Клинтън.

По-рано тази седмица Тръмп популяризира в Туитър известие, че правосъдните документи са доказателство за това, че Маккейн е подхвърлил подправеното досие на ФБР и медиите преди президентските избори през 2016 година Той има поради непотвърдените информации, събрани от някогашния английски скришен сътрудник Кристофър Стийл, съгласно които Москва има компрометиращ материал за Тръмп. Забележките Доналд Тръмп по адрес на Джон Маккейн провокираха отвращение измежду републиканците.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР