Атаката в дома на председателя на Камарата на представителите Нанси

...
Атаката в дома на председателя на Камарата на представителите Нанси
Коментари Харесай

Съпругът на Нанси Пелоси се възстановява след атаката с чук

Атаката в дома на ръководителя на Камарата на представителите Нанси Пелоси предизвика страхове от политическо стимулирано принуждение преди междинните избори, които ще се проведат на 8 ноември. 

42-годишен мъж е арестуван. От полицията обявиха, че той е търсил Пелоси, която в този миг в била във Вашингтон. 

 
Мотивите за тази офанзива към момента се обясняват. Г-н Депап ще остане арестуван в пандиза на окръг Сан Франциско по следните обвинявания - опит за ликвидиране, нахлуване със смъртоносно оръжие, малтретиране на възрастни хора, кражба с щурм и още няколко други закононарушения.
Уилям Скот, полицейско ръководство, Сан Франциско

82-годишният Пол Пелоси, който беше атакуван с чук, е със строшен череп и фрактури по ръцете. Опериран е и лекарите чакат да се възвърне изцяло.

Американският президент Джо Байдън осъди офанзивата. 

 
Това е подло. Няма място в Америка. Има прекалено много принуждение, политическо принуждение, прекалено много ненавист, прекалено много гняв. И какво ни кара да мислим, че една партия може да приказва за откраднати избори? Това са куп неистини, само че могат да въздействат на не толкоз уравновесените хора. Какво ни кара да мислим, че това няма да разяде политическия климат. Стига! Дотук! Всеки умишлен човек би трябвало да се изправи и ясно да се разгласи против насилието в политиката, без значение от убежденията си.
Джо Байдън, президент на Съединени американски щати

Нанси Пелоси е измежду най-влиятелните политици в страната. Пререизбрана за четвърти мандат като ръководител предходната година.

В момента води акция с демократите в цялата страна преди междинните избори.

Членовете на Конгреса са в нараснала подготвеност за закани за сигурността след щурма на Капитолия. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР