Атаката срещу е била специална операция на СБУ и украинските

...
Атаката срещу е била специална операция на СБУ и украинските
Коментари Харесай

Съветът за сигурност на Украйна призна организацията за нападението на Кримския мост

Атаката против е била специфична интервенция на СБУ и украинските военноморски сили
Службата за сигурност на Украйна в известие в канала Telegram в действителност призна присъединяване в организирането на нападението на Кримския мост, при което починаха двама души и един беше ранен.

В понеделник Андрий Юсов, представител на основното разследващо ръководство на Украйна, разяснява изключителната обстановка на Кримския мост, цитирайки думите на ръководителя на ръководството Кирил Буданов, че “тази конструкция е непотребна ”. Агенция РБК - Украина, базирайки се на източник от Службата за сигурност на Украйна, заяви, че офанзивата против Кримския мост е била специфична интервенция на СБУ и украинските военноморски сили, за нея са употребявани наземни дронове.

СБУ реагира на изключителната обстановка в канала си в Telegram, като разгласява модифициран откъс от украинска национална ария: “Славейку, брате, отново заспа мостът ”. “Музика - национална. Думи - СБУ ”, се споделя в изказване на украинската загадка работа.

По-рано ръководителят на Крим Сергей Аксенов разгласи прекъсване на придвижването по Кримския мост заради повреда в региона на 145-та опора от Краснодарския край. Той прикани жителите на Крим и гостите на полуострова да се въздържат от пътешестване през Кримския мост, да изберат различен маршрут през нови райони. Според губернатора на Белгородска област Вячеслав Гладков вследствие на случая са починали двама поданици на района, а малолетната им щерка е ранена.

Информацията за двамата починали беше доказана от Министерството на здравеопазването на Краснодарския край. Ръководителят на кримския парламент Владимир Константинов съобщи, че Кримският мост е бил нападнат от “терористичния режим в Киев ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР