Атаката срещу Бойко Рашков и заместника му Енчо Мирчев е

...
Атаката срещу Бойко Рашков и заместника му Енчо Мирчев е
Коментари Харесай

Подготвят удар срещу Рашков и заместника му, за да спечели ГЕРБ изборите

Атаката против Бойко Рашков и заместника му Енчо Мирчев е поради изборния резултат на предните избори. По оперативни данни те са повода за загубата на ГЕРБ в дейната им работа по пазаруването на гласове.

За да бъде ударен тандема и с цел да могат да се развържат ръцете на купувачите е извършена загадка среща на морето сред Бойко Борисов, Д. Вълчев, Томислав Дончев и Волен Сидеров. Твърди се, че там е участвал и претендентът за президент на ГЕРБ. Обсъждано е, че Енчо Мирчев и Бойко Рашков са спънка за изборите и опцията ГЕРБ да завоюва.

Има информация, че парите за пазаруване на гласове към този момент са дадени по райони. Целта е президентът Румен Радев да отиде на балотаж и да не завоюва на първи тур. Предполага се, че Волен Сидеров също се е кандидатирал за държавен глава, с цел да могат да се разпилян гласове.

Пред някогашни депутати се разяснява и друга офанзива към Рашков. Твърди се, че апетитен от медиите трафикант на име Паскал е направил контакт с Пламен Узунов, с цел да се контракти отстраняването на Енчо Мирчев. Целта била да се вържат ръцете на Бойко Рашков за изборите и той да не може да удари трафикантите на гласове. Източникът ни твърди, че в заверата взе участие и виновен чиновник на СОБТ, непосредствен на Паскал, който покровителства каналите на цигари и мигранти.

Има данни, че заверата е проработила. Днес министър председателят Янев е извикал зам.-шефът на Министерство на вътрешните работи Енчо Мирчев с цел да му заяви, че евентуално би трябвало да се разделят.Нещата са стигнали до такава степен, че се възнамерява и среща при Румен Радев, с цел да го уведомят за въпросната спекулация.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР