Атаката на Волен Сидеров срещу коалиционния му партньор Валери Симеонов

...
Атаката на Волен Сидеров срещу коалиционния му партньор Валери Симеонов
Коментари Харесай

Волен Сидеров погна и роднините на Валери Симеонов

Атаката на Волен Сидеров против съдружния му сътрудник Валери Симеонов продължи и през днешния ден. След като през вчерашния ден шефът на групата на Обединените патриоти изригна против вицепремиера, че разпъва чадър над едни заведения и олигарски по морето, за сметка на други, на които праща " шпицкоманди и военна хунта ", през днешния ден Сидеров скочи против негов родственик. Лидерът на " Атака " изиска от здравния министър оставката на шефа на РЗИ-Бургас, който бил роднина на вицепремиера и водач на НФСБ, написа " Канал 3 ".
 
 
" Внасям документално искане до здравния министър Кирил Ананиев, с което желая оставката на шефа на РЗИ-Бургас Георги Паздеров, поради многочислени нарушавания на нормативите, по които работят здравните инспекции и за спор на ползи. Паздеров е в роднински връзки с вицепремиера Валери Симеонов и под негов напън рекетира избрани обекти по Черноморието, които са бизнес съперници на консултант на Симеонов в политическия му кабинет ", разгласи във Facebook Волен Сидеров.
 
Сидеров се стимулира, че РЗИ-Бургас затваря заведения в разгара на морския сезон без никакво съображение. " Залепят се едни " хвърчащи бележки ", които не съдържат никаква информация и пояснение. Изобщо не става дума за шума. Това е единствено предтекст. Истинската цел е избрани заведения да бъдат завършени и фалирани ", гневи се атакистът.
 
" В Созопол всички ме познават и ми споделят, че този шеф на РЗИ-Бургас Георги Паздеров е някакъв родственик на Валери Симеонов. Само по този начин може да се изясни държанието му - той извършва всичките стремежи на вицепремиера като млада младоженка ", разпени се депутатът. " Вицепремиерът споделя, че моите съветници ми дават неверна информация. Аз пък настоявам, че неговите съветници са инициирали всичко това. Те са крупни предприемачи, които преди време са изгубили концесии и са провалили печелившите си бизнеси. Сега употребяват Симеонов като оръжие, с цел да си върнат концесиите и да осъществят огромните си бизнес ползи. Това е цялата работа, която няма нищо общо с шума ", нападна той съратника си в патриотичната коалиция.
 
" Управлението в коалиция значи компромис. А компромисът значи да се съобразяваш с другите. Ако Симеонов не се преценява би трябвало да напусне поста си. След срещата сред нас и Борисов нещата бяха решени, само че той продължава да работи като локален шериф. А с това единствено пречи на българския бизнес и препитанието на доста хора. В този ред на мисли желая да попитам господин министър-председателя: До по кое време ще се търпи това държание? И дали той е командировал вицепремиера си за тези " инспекции "? ", продължава да държи на отговори от Борисов водачът на ПГ на Оперативна програма.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР