Атаката на прокуратурата е заради Емилиян Гебрев – собственик на

...
Атаката на прокуратурата е заради Емилиян Гебрев – собственик на
Коментари Харесай

Адвокат: Когато се атакува българската адвокатура, се атакуват българските граждани

Атаката на прокуратурата е поради Емилиян Гебрев – притежател на „ Дунарит”. Срещу него се води дело против във връзка обвиняване от 2017 година

Това изясни в утринния блок на БТВ Лазар Карадалиев, юрист на банкера Цветан Василев. Припомняме, преди дни заместник-главният прокурор Иван Гешев разгласи, че Карадалиев е упрекнат за проведена незаконна група, която се занимава с пране на пари. По думите на Гешев има данни, че част от транзакциите са „ стигнали до офшорни сдружения, които са на съветски олигарх, който е в санкционния лист на Европейския съюз и на САЩ”.

„ Срещу Иван Гешев съм пуснал 20 сигнала за нарушавания в досъдебното произвеждане по делото против Цветан Василев. Може би в осъществяване на моите отговорности като бранител съм неуместен на прокуратурата”, уточни още Лазар Карадалиев.

„ Когато се нападна българската адвокатура, се нападат българските жители. Този който брани естествения човек от беззаконията на страната, това е адвокатът”, означи и юрист Стоян Стоянов – съучастник на Лазар Карадалиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР