Атаката на хазартните босове срещу мен тръгна не с фалшиви

...
Атаката на хазартните босове срещу мен тръгна не с фалшиви
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Няма да избивам онкоболни и инвалиди

Атаката на хазартните босове против мен потегли не с подправени вести, ами напряко с цели подправени уеб сайтове. Това написа в профила си във фейсбук Валери Симеонов.

Ето цялостния пост на вицепремиера:

Сайтът „ delink.co “ е основан незабавно след оповестението на законопроекта ми против хазарта. Сайтът е неизвестен, прикрит зад особено предлаганата такава услуга от огромна американска офшорна корпорация „ GoDaddy “. Няма обществено разгласен притежател, няма адрес за контакти, няма форма за контакти.

Ежеседмично уеб сайтът бълва неистини и глупотевини по мой адрес, като да вземем за пример, че съм срещу повдигането на пенсиите, че ще върша нов мобилен оператор, че съм настигнал Пеевски по благосъстояние (дай Боже всекиму!), че съм щял да убия спорт, и други от сорта, сготвени по гьобелсовия принцип 10% истина и 90% неистина.

За меродавност, лъжите са омесени с други общи вести, препечатвани от законни осведомителни организации, нима се вържат повече балъци.

Вкарват се пари на пакост, с цел да се популяризират въпросните творения във фейсбук. По мои сметки, за последните две седмици са „ вложени “ най-малко $10 000 единствено за агитация в обществената мрежа.

Завчера цъфна нов труженик на истината – Hyper Нюз (Нурег Нюз – по разпоредбите на българската граматика). Отново неизвестен блог в свободната и безвъзмездна платформа „ blogspot.bg “. Същата платформа от най-малко пет години е главно оръжие на хибридната медийна война на про-руски организации в България с съществени жертви премиера Борисов и министър Лиляна Павлова.
Та съгласно Нурег Нюз на 16 май аз съм взел участие в конференция по раждаемостта, пенсионните и обществените въпроси. Умниците не са си създали даже труда да ревизират, че всяка сряда се организира съвещание на Министерски съвет, тъй че само остава да съм овладял самораздвояването си в пространството.

Както и да е. Там се „ цитират “ мои изявления, че пенсиите на родителите на българи, емигрирали в чужбина, би трябвало да бъдат спрени!!! Що за безумство?! И по какъв начин може някой да се върже на такава неистина, откакто преди по-малко от година по мое гледище бяха увеличени минималните пенсии на ВСИЧКИ пенсионери, без оглед на това къде са децата им – в България или в чужбина!
Оказа се, обаче, че на тази нелепост са повярвали и интелигентни хора, което постанова актуалното обяснение.

Предупреждавам – не вярвайте, че ще желая избиването на всички онкоболни, пенсионери и деца – инвалиди, с цел да спестя на държавния бюджет. Или каквато и да е била друга извратена идиотщина, която ще ви пробута хазартното лоби.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР