Атаката на депутати от ГЕРБ срещу държавния глава Румен Радев

...
Атаката на депутати от ГЕРБ срещу държавния глава Румен Радев
Коментари Харесай

Антон Тодоров: Трибестанът БСП не стига на Радев да вдигне самолета

Атаката на депутати от ГЕРБ против президента Румен Радев продължава с цялостна мощ, макар заявената протегната ръка от страна на премиера Бойко Борисов. Поредният епизод от острото опълчване бе в студиото на Нова телевизия тази заран.

" Започвам с едно опрощение към президента Радев, нека да го одобри, а точно, че загатнах за негова държанка. Оттук нататък ще приказвам за неговата муза, която през 2014 година той е назначил на спомагателен контракт като пиар.  Извинявам се, не е държанка, муза е ", съобщи Антон Тодоров пред Виктор Николаев.

Авторът на " Шайка - Бойко, Росен, Цецо и другите ", който в този момент битува като народен представител от огромната ръководеща партия, посочи че прави това конкретизиране от името на ГЕРБ и от свое лично име.

" Президентът Радев дълго се опитваше да вдигне самолета, само че очевидно му би трябвало по-силен политически Трибестан ( Б. ред. - медикамент, подпомагащ мъжката потентност) от този на Българска социалистическа партия, който те му дават. Затова ние сме решили да му се простим, с цел да го подпомогнем в това нещо ", продължи депутатът от ГЕРБ, който не съумя да стане началник на Комисията по досиетата.

По мотив вчерашното си изказване в Народното събрание за какво президентът Румен Радев избира изтребители " Грипен " - „ Знаете ли по какъв начин е стимулиран - с потупване по рамото. Не е взел 5 млн., да не си помислите. Мотивиран е с потупване по рамото “, Тодоров съобщи, че в страните, в които шведската компания е продавала самолети - Чехия и Унгария, полицейски следствия са потвърдили, че има раздавани пари под масата.

" Не от бек вокали, ами от напълно съществени играчи на терена. Там се приказва за 12,7 милиона, в ЮАР, споделят следствията, са раздадени 20 милиона ", сподели депутатът от ГЕРБ.

На въпрос дали тези пари са плащани от шведската компания, Тодоров изясни, че не желае " на следващия ден да се появи някое личице от СААБ и да каже, че му вършим неприятна реклама ".

„ Грипен ”-ите са бутикова измислица на фона на изтребителите F-16 ”, съобщи още Тодоров.

Според него имало съществени подозрения, че Румен Радев, като началник на интегрирания екип за избор на нов военен аероплан, си е разрешил волности, които подлежат на наказания.

Той разкри още, че „ доверени лица в президентството казвали, че там се унищожават някои документчета ”.

" Ченгетата ни са по-добри от ченгетата ви ", сподели още Тодоров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР