„Атака" вече не е част от коалицията "Обединени патриоти". Решението

...
„Атака" вече не е част от коалицията "Обединени патриоти". Решението
Коментари Харесай

Обединените патриоти изключиха Сидеров от парламентарната група, а Атака - от коалицията


„ Атака " към този момент не е част от обединението "Обединени патриоти ". Решението е било взето на среща сред представители на Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ преди малко, откакто в сряда се провали съвещанието на съдружния съвет.

Решението бе обявено по bTV от депутата от НФСБ Славчо Атанасов, а след това и доказано от водача на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов на ексклузивен брифинг.

От парламентарната група на "Обединените патриоти " са изключени Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Павел Шопов. Мотивите - безучастие в съвещания на групата и Народното събрание, надменно държание и други

"Повече от година обединението не работи. Има непрекъснат бойкот. Персонални офанзиви против мен и Валери Симеонов. Истината е, че по този начин не става. С клюки бяха преминати човешките граници. Всяко нещо си има край. Когато границата бъде премината, настава край. Явно Сидеров и другите не желаят да работят с нас - даваме им опция да се развиват сами ", разгласи Красимир Каракачанов.

Според него няма да има проблем за ръководещото болшинство, защото "Атака " е декларирала, че поддържа държавното управление. По-рано през днешния ден разгласи, че е допустимо всяка от трите партии да подпише съдружно съглашение с ГЕРБ.

Извънредното съвещание бе свикано, откакто в сряда съветът се провали, а участниците в него оповестиха, че такава коалиция към този момент няма. По-рано през днешния ден водачът на НФСБ Валери Симеонов и депутати от обединяването споделиха пред "Дневник ", че не знаят по кое време ще се вземе дефинитивно решение.

Преди две седмици Волен Сидеров бе свален от управлението на парламентарната група на "Обединените патриоти ". В сряда той разгласи по bTV, че сътрудниците му са измамници, и заприказва за овакантяване на Народното събрание.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР