"Атака" ще подкрепи Йорданка Фандъкова, тъй като тя е най-подходящият

...
"Атака" ще подкрепи Йорданка Фандъкова, тъй като тя е най-подходящият
Коментари Харесай

Атака подкрепя кандидатурата на Фандъкова

"Атака " ще поддържа Йорданка Фандъкова, защото тя е най-подходящият претендент за кмет на София и би трябвало да продължи да управлява общината. Това съобщи Волен Сидеров по време на визитата му в Дряново. По негови думи било редно партията му да поддържа ГЕРБ, защото двете обединения не престават да са съдружни сътрудници макар "комплексарските опити на Симеонов и Каракачанов да изключат "Атака ".

"Да, има какво да се подлага на критика в София, само че това става с наличие в съвета, а не извън. Ние ще се борим за мощна листа, в случай че се постанова ще имаме и претендент за кмет ", сподели още Сидеров.

За информацията, че Вътрешна македонска революционна организация също се канят да повдигнат собствен претендент за кмет той позволи, че това ще бъде "вечният Джамбазки, който единствено за патриарх не са предложили още ". Лидерът на "Атака " бе безапелационен, че в случай че воеводите излязат със лична кандидатура, това ще е удар против съдружния им сътрудник ГЕРБ.

По отношение на тематиката с шпионския скандал Сидеров изрази мнение, че задачата е да се нападна Бойко Борисов поради енергийните планове. Според него доста хора, които симпатизират на Русия, ще си го изкарат на ГЕРБ, без министър председателят да има виновност за това.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР