Атака поиска заличаване на парламентарната група на Обединени патриоти, която

...
Атака поиска заличаване на парламентарната група на Обединени патриоти, която
Коментари Харесай

Сидеров иска Караянчева да заличи парламентарната група на Обединени патриоти

" Атака " изиска изтриване на парламентарната група на " Обединени патриоти ", която от седмица се състои единствено от НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация. Преди дни всички депутати от партията на Волен Сидеров напуснаха групата, откакто през юли водачът им беше изпъден от там дружно с Десислав Чуколов и Павел Шопов.

" Атака " е изпратила писмо до ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева с гледище тя " да заличи името на групата и да разгласи депутатите на НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация за самостоятелни ".

По-рано Сидеров очакваше реакция от Караянчева за проблемите сред него и НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация, само че до момента нито тя, нито ГЕРБ са взимали отношение.

Мотивът на Сидеров да се заличи групата " Обединени патриоти " е този, че " Атака " към този момент не взе участие в нея. От партията за следващ път акцентират, че съгласно съдружното съглашение, което подписаха " Атака ", Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ преди парламентарните избори, взаимната им група ще се споделя " Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и Вътрешна македонска революционна организация ".

" След изваждането на " Атака " от групировката, името на парламентарната група автоматизирано става юридически нелегитимно и следва заличаването ѝ в специфичния указател на Народното събрание ", считат от " Атака ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР