Атака“ организира протест с искане за оставка на генералния директор

...
Атака“ организира протест с искане за оставка на генералния директор
Коментари Харесай

„Атака“ организира протест с искане за оставка на Кошлуков

„ Атака “ провежда митинг с искане за оставка на генералния шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков, заяви на брифинг в Народното събрание водачът на партията Волен Сидеров.

Причината – решението на управлението на публичната медия да не позволява Сидеров до присъединяване в излъчвания в границите на тази предизборна акция, поради разразилия се скандал към гостуването му в „ Референдум “.

„ Не 7 минути, а 7 секунди не съм приказвал. От самото начало бях заглушаван от Юлиан Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация и самата водеща – Чешмеджиева. Те приказваха върху мен и това може да се види доста ясно от записа “, изясни водачът на „ Атака “.

Според Сидеров възбраната да влиза в студио на малкия екран е цензура върху него и партията му. По-този мотив той е написал и две писма. Първото е Централната изборна комисия (ЦИК), с което упорства тя да вземе отношение по проблема към пописаното от партията съглашение за отразяване на предизборната акция, което би трябвало да обезпечи равнопоставеност сред всички претенденти. Другото писмо е адресирано до Съвета за електронни медии, с което Сидеров желае медийния регулатор да задължи Българска национална телевизия да му даде копие от записа на предаването, който съгласно него ще потвърди, че той не е нарушил публичния ред и регламента.

Според водача на „ Атака “ даже неговият микрофон е бил на половина понижен по отношение на тези на останалите участници в предаването.

Междувременно стана ясно, че с писмо генералният шеф Емил Кошлуков е изискал партията да дефинира различен неин представител, който да вземе присъединяване в днешното издание на предаването „ Панорама “. От „ Атака “ обаче упорстват това да бъде самият Сидеров.

Волен Сидеров насочи остри рецензии и към ръководителите на Народното събрание и на ПГ на ГЕРБ – Цвета Караянчева и Даниела Дариткова, които по-рано показаха отношение по тематиката и дефинираха държанието му като позорно. 

„ Нямат никакво право да се занимават с мен, с това какво приказвам или по какъв начин се държа. Те могат да дават препоръки на мъжете си в кухнята, а не на мен, който съм се основал самичък, който съм направил партия и правил политика, когато те са били комсомолки “, съобщи той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР