Атака е против Валери Симеонов да е съпредседател на ПГ

...
Атака е против Валери Симеонов да е съпредседател на ПГ
Коментари Харесай

Валери Симеонов няма как да си говори със Сидеров

" Атака " е срещу Валери Симеонов да е съпредседател на ПГ на Обединени патриоти. Това е новата сюжетна линия към патриотите.

В коридорите на Народното събрание Валери Симеонов не пожела да разяснява въпроса. Сподели, че самичък нямал да се предложи. Ако някой от групата го излъчи, е склонен.

Говори се, че атакистите са срещу. Темата била сложена на последния съдружен съвет на Оперативна програма, на който обаче водачът на " Атака " не е участвал.

В момента ръководител на групата е точно Волен Сидеров. Попитан приказвал ли е с водача на националистите, Симеонов единствено сподели: " Как да приказвам с него, като не идва? "

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров обаче не пожела да разяснява пред медиите има ли напрежение сред патриотите. Каза единствено, че някой заблуждавал медиите, че за трети път не върви на съдружните препоръки.

Припомняме, НФСБ отдръпна доверието си от Волен Сидеров като ръководител на парламентарната група като отговор на настояването на Сидеров Валери Симеонов да си подаде оставката.

Тогава Симеонов съобщи, че офанзивите против него са били поради упоритостите на Сидеров да стане лидер на листата на Оперативна програма за евроизборите.

Припомняме, че напрежението в дребната коалиция тлее от доста дълго време, само че проблемите се изостриха още повече преди няколко месеца след изявление на Валери Симеонов, който назова майките на деца с увреждания " кресливи дами " с " сякаш заболели деца ".

На 16 ноември Симеонов подаде оставка след поредност от митинги против него.

Хората на Симеонов бяха ядосани от надписите, които вървяха по малкия екран на " Атака " - Алфа. Според тях Сидеров вървял против Обединените патриоти и страната.

Конфликтите в дребната коалиция доближиха своя връхна точка през лятото когато с изключение на замяна на реплики, се стигна и до физическа разпра.

Повод за разкол беше предлагането за нарастване на акциза върху бездимните цигари. Идеята беше на ГЕРБ, само че от Обединени патриоти се оповестиха срещу. По-късно депутатите гласоподаваха по-високия данък.

В началото на туристическия сезон напрежението се увеличи и сред министър Николина Ангелкова и вицепремиера Валери Симеонов - както и предходната година около шумните заведения в " Слънчев бряг " главно. Законопроектът на Симеонов за шума обаче мина в пленарна зала. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР