Ася Капчикова заби пореден богаташ, съобщи "България днес". Мъжът до

...
Ася Капчикова заби пореден богаташ, съобщи "България днес". Мъжът до
Коментари Харесай

Ася Капчикова завъртя главата на млад и романтичен богаташ

Ася Капчикова заби следващ паралия, заяви "България през днешния ден ".

Мъжът до хубавицата развива независим бизнес и е малко по-възрастен от русокоската.

Двамата са дружно от няколко месеца, само че настойчиво крият връзката си. Засега не се появяват дружно на обществени места. Ася желае да види по какъв начин ще потръгне връзката ѝ с новия, страхувайки се, че може да я изостави откакто стане известен. Капчикова сама се издаде за новото си завладяване. Тя качи видео от следващата си разходка в гората. От фрагментите се вижда, че тя е в компанията на тайнствен мъж. След това Капчикова показа с почитателите си ново клипче. На него русокоската се вози в тузарски джип, а на шофьорското място е същият мъж.

Новото гадже на Ася я заплава по планинарството. Откакто е с него миската е всеки уикенд в гората, където се любува на есенната приказка. Тя признава, че най-накрая е срещнала същинската обич.

Ася стана известна около връзката си с Криско. Любовната им връзка завърши след година. След нисичкият музикант плеймейтката се хвана с предприемача Живко. За него се приказва, че е един от най-крупните вносители на черна и бяла техника в България откъдето идва и прякора му Живко Хладилника. Двамата бяха дружно няколко години.

Сега Ася крепко е завъртяла главата на новия си, който дефинира като романтик и всеки ден получава букети от него.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР