ASUS показа на Computex 2019 твърде необичайната дънна платка Prime

...
ASUS показа на Computex 2019 твърде необичайната дънна платка Prime
Коментари Харесай

ASUS Prime Utopia: дънна платка със сензорен екран

ASUS сподели на Computex 2019 прекомерно необикновената дънна платка Prime Utopia , основана по случай 30 годишнината на компанията. Това е концептуален модел, основан от експертите на ASUS.



Горната част на ASUS Prime Utopia е напълно покрита с декоративни покрития плюс 7-инчов сензорен екран. Той може да се включва непосредствено към дъното и да работи в режим на таблет с Wi-Fi връзка. Разбира се, благодарение на този екран е допустимо управлението и настройките на многочислените параметри, както и включване и изключване на системата с едно допиране.



Слотовете за разширителни карти са сложени в профил. По този метод топлината от видеокартата не оказва въздействие на сокета и VRM региона. Освободеното място е заето от четири М.2 конектора със лични охладители за по-добро изстудяване на NVMe дисковете.



За разпръскване на топлината от процесора и захранващите съставни елементи се употребява интегрираното в дъното водно изстудяване. Помпата и радиаторът са изнесени в профил. Освен това, тук се употребява и фирмения конектор Hydra Cortex за вентилатори, който поддържа включването на до три вентилатора на конектор. Интерфейсът дава опция за контролиране оборотите на вентилаторите и работата на подсветката.



Друг забавен миг е модулният интерфейсен панел. Благодарение на специфичните модули потребителят може да конфигурира какви портове да има дъното. Всеки от тези модули употребява PCI Express шината и е изцяло самостоятелен.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР