Астрономическата есен започва днес в 22:21 ч.Минималните температури тази сутрин

...
Астрономическата есен започва днес в 22:21 ч.Минималните температури тази сутрин
Коментари Харесай

Есента идва с понижение на температурите

Астрономическата есен стартира през днешния ден в 22:21 ч.

Минималните температури тази заран са сред 7° и 12°. През деня над страната ще е най-вече облачно и тук-там ще превали дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад и с него ще продължи да нахлува студен въздух. Максимални температури – сред 16° и 21°.

Над Черноморието основно след обяд ще има превалявания от дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури на въздуха: 18-21°. Температурата на морската вода е 22-23°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.





Над планините ще има превалявания от дъжд, а с нахлуването на леден въздух, по високите елементи ще превали и сняг. Ще духа сдържан до краткотрайно мощен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 8°, на 2000 метра – към 1°.





През идващите дни ще остане прохладно, с променлива облачност, само че съвсем без превалявания. В четвъртък ще се задържи относително студено с минимални температури сред 5° и 10° и оптимални сред 15° и 20°. В петък денем ще стартира стопляне, дневните температури ще се покачат с няколко градуса. През почивните дни ще бъде най-вече слънчево, температурите ще се покачат още.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР