Астронавтите от НАСА Ник Хейг и Андрю Морган излязоха в

...
Астронавтите от НАСА Ник Хейг и Андрю Морган излязоха в
Коментари Харесай

Астронавтите от НАСА излязоха в открития космос за монтажа на нов модул

Астронавтите от НАСА Ник Хейг и Андрю Морган излязоха в открития космос от Международната галактическа станция /МКС/ за монтажа на новия модул за съединяване на американския сегмент " Хармъни ", оповестиха международните организации, представени от " Канал 3 ".

 
Операцията се предава онлайн от орбиталната станция и от Центъра за галактически полети " Джонсън " в гр. Хюстън, щата Тексас в уеб страницата на НАСА.
 
Новият модул за съединяване International Docking Adapter беше доставен на МКС от товарния транспортен съд " Дракон ". С помощта на отдалечения манипулатор " Канадарм " той беше позициониран на преходната шлюзова камера. По време на извънбордовата работа астронавтите ще свържат модула за съединяване с кабели за енергозахранване и взаимозависимост.
 

Този възел ще даде опция за скачването с американския сегмент на МКС на комерсиалните галактически кораби на " Боинг Си-ес-ти " Старлайнер " и на пилотирания " Дракон " на компанията " Спейс екс ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР