Астронавтът на американската национална космическа агенция Лиланд Мелвин, който прекарал

...
Астронавтът на американската национална космическа агенция Лиланд Мелвин, който прекарал
Коментари Харесай

Астронавт призна, че е видял извънземно на своя кораб

Астронавтът на американската национална галактическа организация Лиланд Мелвин, който прекарал съвсем през целия ден в открития космос, направи удивително изказване в Twitter. С него се свърза известният тайвански уфолог Скот Уоринг, който написа на американеца:

" Поздрави! Кажете ни какви са вашите визии по въпроса за съществуването в слънчевата система на интелигентни извънземни форми на живот? Срещал ли сте в миналото нещо сходно? "


Ето какво отговори Мелвин:

" Не съм виждал извънземни на Земята или в космоса, само че ми се коства, че видях някаква извънземна органична материя, която се движеше в товарното поделение на нашата совалка. Рандолф Брезник и аз забелязахме полупрозрачна безформена субстанция, която се движеше като живо създание. Обърнахме се към Хюстън и ни споделиха, че това евентуално е парче лед, което се е откъснало от фреонната охладителна система. Може би е правилно, само че кой знае сигурно? "

Въпреки обстоятелството, че астронавтът не заявява категорично наличието на извънземен в галактическия транспортен съд, той ясно загатна, че може да става дума за представител на извънземна цивилизация. Очевидно, Мелвин и Брезник повече не се виждали в совалката, това " парче лед ", за което не са измислили друго определение.

Уоринг до момента има вяра, че специалистите на НАСА съзнателно излъгали тогава. Очевидно, един умел астронавт би различил парче лед от нещо друго.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР