Астронавтът Майкъл Колинс публикува неизвестна досега снимка на екипа на

...
Астронавтът Майкъл Колинс публикува неизвестна досега снимка на екипа на
Коментари Харесай

Появи се невиждана досега СНИМКА на Аполо 11

Астронавтът Майкъл Колинс разгласява незнайна до момента фотография на екипа на Аполо 11, до момента в който светът се готви да чества 50-та годишнина от първото кацане на човек на Луната.

" Екипажът. Намерих това в дъното на кутия. Не мислете, че в миналото е била употребена от @NASA “, написа Колинс в Туитър. На фотографията са Колинс, Нийл Армстронг и Бъз Олдрин, позиращи пред огромен модел на Луната. Снимката е подписана от Колинс.



88-годишният астронавт е добавил #TBT хаштаг, който значи " Throwback Thursday ", интернет феномен, когато хората в обществените медии разгласяват фотоси или мемоари от предишното си, което, както подсказва името, се случва в четвъртък. Тази година на 20 юли 2019 година се отбелязва 50-годишнината от задачата на Аполо 11.

По време на задачата, Алдрин и Армстронг първо стъпили на повърхността на Луната, до момента в който Колинс пилотирал командния модул. След като задачата на повърхността завършила, двамата астронавти се причисляват към Колинс в Колумбия, преди да се насочат назад към дома.

Триото сполучливо се приземи в Тихия океан на 24 юли 1969 година.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР