Астролозите вярват, че всеки зодиакален знак има различни сънища. За

...
Астролозите вярват, че всеки зодиакален знак има различни сънища. За
Коментари Харесай

Тълкуване сънищата на Стрелец и Козирог

Астролозите имат вяра, че всеки зодиакален знак има разнообразни сънища. За някои те са лични, за някой сигнал, а за някой празни. Въз основа на информацията на някои астролози, ето, какво сънуват Стрелец и Козирог.
Стрелец в по-голямата си част умерено заспива и не вижда нещо свръхестествено в съня. Те обаче виждат сюжети с еротично наличие доста по-често от останалите представители на зодиака.
4-те зодии, които НЕ могат да имат дълга връзка
Значение на съня
Човек може да загуби себе си и да стигне дори до болничното легло. Що се отнася до здравите сънища, Козирозите виждат природа, релакс и всекидневие. Често насън този зодиакален знак поддържа връзка с обичания си човек. Това е първообраз на мелодрамата, където се съчетават сълзи и наслада. Това са напълно естествени сънища. Не е належащо да ги подлагате на дълбоки проучвания и разбори. За човешкия мозък те са даже потребни. Но, както самите Козирози показват, те не помнят фантазиите си. И това не значи нищо отрицателно. Като цяло Козирозите в живота са затворени и съществени. Техните дейности постоянно са премислени с една крачка напред. Те са добре осведомени с действителността на този свят и един сън за Козирог не е задоволителен, с цел да предприеме съответни дейности.
Стрелец
Съдържанието на картината е характерно. По своите естествени характерности Стрелецът е доста надарен. В съня си, някои представители на Стрелеца измислят хрумвания и абстракции, на които единствено учените могат да завидят. Това може да е или психическо изобретение, или откритие за полет до Луната. Но като предписание мечтаят за своя проект, а „ техниците “ имат свои лични. Това са директни ненаситност от работата на мозъка денем.
ТЪЛКУВАНЕ СЪНИЩАТА НА КОЗИРОГ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР