Астролозите ви съветват, преди да си пожелавате нещо за Новата

...
Астролозите ви съветват, преди да си пожелавате нещо за Новата
Коментари Харесай

9 начина да привлечете любовта в годината на Прасето

Астролозите ви поучават, преди да си пожелавате нещо за Новата година, въображаемо да простите на всички, които са ви обидили, и да поискате амнистия за всички обиди, които несъзнателно сте нанесли на други хора. Постарайте се да озаптите самокритиката си, да се разсеете от страховете си и от подозренията в личните ви сили.

1. Две топки на елхата

Купете две едноцветни топки за коледното дръвче и един не прекомерно пълен черен маркер. Изобразете на топките подиуми от вашия предстоящ взаимен живот с колегата – целувки, дарове, обятия, сърца, пръстени… Можете да напишете „ Щастлива съм с мъжа на живота ми “, „ Омъжена съм “ или да начертаете китайския писмен знак за любов… Нарисувайте всичко, което асоциирате с любов! Окачете топките на елхата, погледнете ги и си пожелайте обич през новата година!

2. Купете си теменуга

Като подарък за Нова година за самата себе си, си купете красиви теменуги в саксия и ги сложете в спалнята си. Смята се, че теменугите притеглят мъжа в дома и спомагат за разпалване на любовта. Освен това като любовен амулет можете да употребявате киселиче, хризантема, орхидея, спатифилум и нар-джудже.

3. Червено долни дрехи

Можете да привлечете нова обич и по един необикновен метод – като облечете в новогодишната нощ алено долни дрехи! Смята се, че аленият цвят притегля мъжете, разпалва пристрастеността, внася романтика във връзката. Най-важното изискване обаче е бельото наложително да е ново.

4. Оставете някогашните в предишното

Ако към момента имате усеща към някогашния си, ще би трябвало да ги оставите в 2018-та година и да се постараете да не си спомняте повече за него. Иначе може още дълго да не срещнете подобаващ мъж и да не откриете щастието. В своята книга „ Правила на триумфа “ американският психолог Джак Кенфийлд споделя, че незавършените задания и връзки са съществена причина за липса на триумф във всевъзможни инициативи. Затова е значимо да навлезете в 2019-та година без багаж от неоправдани упования и разочарования.

5. Мандариново сърце

Купете към две кила мандарини и подредете от тях сърце под елхата. В центъра му сложете две чаши на столче. В среднощ на Нова година напълнете чашите с шампанско и ги изпийте, мислейки си „ За нашата обич с моя предстоящ мъж! “.

6. Седем вълшебен жълъда

Преди Нова година купете от интернет или си намерете седем жълъда. Вечерта на 31-ви декември вземете торбичка с червен цвят и сложете в нея жълъдите. Представете си допустимо най-ясно идеалната любовна връзка, идеалния сътрудник и вашето положение в тези щастливи условия. Носете торбичката в чантата си най-малко два месеца, като от време на време вадите жълъдите и ги преброявате.

7. Вълшебното грозде

В Мадрид имат следната новогодишна традиция – на всеки звън на часовника в среднощ да изяждате по едно зрънце грозде и да си пожелавате нещо. Пробвайте да го извършите, хапнете 12 зрънца грозде в новогодишната нощ и си пожелайте 12 пъти едно и също – да срещнете любовта.

8. Пръснати стремежи

Сутринта на 31-ви декември напишете на лист хартия всичко, което желаете да получите от бъдещата си любовна връзка. Опишете всички позитивни качества на колегата, разкажете за неговата осанка, за характера и навиците му. Пишете, до момента в който описанието не оформи изразителен облик във въображението ви. После вземете перфоратор и направете листа на конфети или просто го нарежете на ситно с ножица. В новогодишната нощ пръснете конфетите от прозореца и си пожелайте всичко написано да се сбъдне.

9. Бабин обред

Ето още един страховит новогодишен обред за привличане на любовта, прочут още от времената на нашите баби. Разправят, че след него може да срещнете любовта на живота си в границите на един месец. Ще пробваме ли?

В навечерието на Нова година си пуснете косата, облечете се единствено в нови облекла и се настанете на масата. Вземете три свещи с друг цвят и ги свържете дружно с дълъг червен конец. Краищата на конеца оставете свободни, не ги подрязвайте. Сега сложете на масата огледало, върху него стъклена чаша с вода, а вътре в чашата – вашите свещи. Запалете ги и кажете „ Огън! Насочи към мен любовта на мъжа, който ми е предсказан, накарай го да ме обича с обич, гореща като пламък, чиста като вода и дълбока като огледало! Така да бъде! “. После изчакайте свещите да изгорят изцяло, а аления конец го вържете на лявата си китка. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР