Астролозите вече са разчели прогнозата на звездите и планетите до

...
Астролозите вече са разчели прогнозата на звездите и планетите до
Коментари Харесай

Две зодии са обречени на бедност да края на годината

Астролозите към този момент са разчели прогнозата на звездите и планетите до края на годината. Според тях идват неприятни дни за представителите на няколко зодии, които ще изпитат съществени усложнения.

Тези перипети ще са във финансов проект, или другояче казано – чакат се банкрути, сериозна загуба на пари, а може даже и имущество, в резултат на предните две.

Такива парични и материални неприятности ще споходят представителите на два зодиакални знака и ще бележат съвсем цялата 2023 година.

Ето кои са те.

Лъв

Астролозите споделят, че Лъвовете ще би трябвало да теглят заем или да изискат от непосредствен огромна сума пари. Това ще стане през втората половина на лятото. Причината може да е всякаква, само че Лъвовете просто няма да имат различен избор.

Някои от представителите на този знак може да се наложи да прибягнат до пласиране на скъпо имущество – кола, бижута, движимости или даже парцел.

Трудности с приходите и големи разноски - това виждат астролозите във финансовия хороскоп на Лъв съвсем до декември.

Риби

Имотни проблеми ще тормозят Рибите и това ще докара до съществени разноски. Може да се наложи да извършите незабавен парцел на домаси да вземем за пример или да възникне обстановка, при която да наводните съседите си и да се наложи да покриете техния ремонт със лични средства.

Други разноски Рибите могат да имат към края на годината поради здравословни проблеми. Може да решите да лекувате зъбите си и това да ви коства доста. Възможно е и хронични болести да припомнят за себе си, а премахването на ви коства доста перо от бюджета, написа j
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР