Астролозите твърдят, че зодията говори много не само за характера

...
Астролозите твърдят, че зодията говори много не само за характера
Коментари Харесай

ТОП 5 на най-перверзните зодии

Астролозите настояват, че зодията приказва доста освен за характера на индивида, а и за неговото полово държание. Ако търсите сътрудник, с който желаете да преживеете мощни пристрастености, мръснишки мечти и ексцентричен секс, вижте по-долу класацията на най-перверзните представители на зодиака. Като преди този момент сме длъжни да посочим още две зодии, оставени отвън класацията, само че надълбоко в тях дреме перверзник, който може да бъде разсънен - това са Рак и Везни. А зодията, при която мръсният секс е цялостен мираж, е Козирог. Дори и лек намек за нещо ексцентрично може да го отврати от вас.Ето и най-перверзните представители измежду зодиите:

1. Скорпион

Едва ли ви учудва, че точно тази зодия е на челната позиция. В видимо студените Скорпиони се крие такова мръсно подсъзнание, което може да изплаши и най-смелите. Секс игрички, ексцентрични пози и изключително ексцентрични места, са измежду най-предпочитаните им случки. Страстта е основата в същността на Скорпиона и лудите секс игри са съвършен метод да я развихри.

2. Близнаци

Представителите на тази зодия освен обожават секса, те не могат без него. Но точно Близнаците пък най-бързо се отегчават от всичко. Ако желаете да ги задържите в леглото си, решението е: секс опити, тройки, колективен секс, анален секс и всичко, за което можете да се сетите. Бъдете сигурни, че тъкмо с представител на тази зодия можете да изживеете секс премеждие, което в никакъв случай няма да забравите.

3. Лъв

Представителите на тази царствена зодия са същински пожар в леглото. Сексът с Лъв може да се оприличи на пълнометражен порно филм. При мъжете пристрастеността се разбушува още през цялото време, само че дамите Лъв не се развихрят елементарно пред всеки. Много ги влекат ролевите игри - постоянно на стопанин и зависещ, белезниците и коженото долни дрехи. Също по този начин е значимо да се означи, че Лъвовете обичат в стаята, където осъществят половите си мечти, да има огледала.

4. Стрелец

Стрелецът с неспокойния си дух и безконечния блян към независимост, няма ограничавания и в секса. Представителите на тази зодия ще повторят всяко придвижване от порно клиповете, които са гледали до ранни зори. Всяко нова концепция за игра в леглото ще бъде повторена с голям възторг, единствено и единствено да обогатят опита си. Любимият сюжет за тях е сексът на обществено място, тъй като обожават адреналина, който се надига, до момента в който се чудите дали някой няма да ви спипа.

5. Дева

Макар благи и тихи на пръв взор, Девите имат много мръсно подсъзнание. Готови са да се преобразяват във всевъзможни функции, с цел да разсънят още повече половото предпочитание у колегата си, в това число и да поканят трети участник в палавите ви игри.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР