Астролозите споделиха кои жени се превръщат в истински кошмар за

...
Астролозите споделиха кои жени се превръщат в истински кошмар за
Коментари Харесай

Топ 5 на най-кошмарните дами в зодиака

Астролозите споделиха кои дами се трансформират в същински призрачен сън за мъжете.

.
Природата е дарила дамите от избрани знаци на зодиака с не  най-безобидните черти на характера. Притежателките на сходни характери постоянно ги назовават гадове в всекидневието. Тези непримирими, самостоятелни, подли и страховити дами, макар цялата си прелест, не разрешават на мъжете да се провиснал и от време на време усложняват живота им до парадокс. Според астролозите, съществуват пет водещи зодии, които дават на света такива кошмарни дами, създаващи редица проблеми на мъжете.

Водолей
„ Кошмарният режим “ на дамата Водолей е мистерия както за хората към нея, по този начин и за самата нея. Тя не вижда по какъв начин сама го включва. И откакто го включи, към този момент не счита гнева си и пренебрегването на другите за нещо извънредно. Чувствата на другите я тормозят доста по-малко от нейните лични.

Стрелец
Много хора незаслужено имат вяра, че дамите, родени под знака на Стрелец, са най-яростните на света. За такова заглавие обаче им липсва способността откровено да ненавиждат близък си. Коварството за тях е по-скоро опрощение за разпръскване на скуката.

Лъв
Поредната извънредно капризна и досадна дама. Лъвиците намерено осъждат този вид държание, само че когато се сблъскат с хора и обстановки, които са им неприятни, те самите са склонни да прекаляват. Ако ги дразните, тези дами се трансформират в хистински ищници. А в това време те самите се считат за жертвени агнета.

Риба
Вселената е направила Рибите гадняри от самото раждане. Представителите на този знак знаят по какъв начин да се преструват на безобидни жертви, с помощта на отличните си актьорски умения. Но те не могат без кавги и напън дълго време, като човек без О2. В един миг избухват с цялата си мощ и мощност.

Скоропион
Чаровниците от зодия Скорпион се смятат за общоприети образци за това да са в действителност нетърпими. Ако това може да се назова изкуство, значи тези дами са съумели най-вече в това отношение. Те умело употребяват своята ловкост и, когато е належащо, - яд за нужните им цели. И в случай че един мъж не постоянно е в положение да разпознае гаднярката в Скорпиона, това значи, че той към този момент е изгубил. Тази позиция е доста неизгодна, само че госшодата постоянно попадат в този капан. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР