Астролозите смятат, че звездите отдавна са предопределили бързото или по-бавното

...
Астролозите смятат, че звездите отдавна са предопределили бързото или по-бавното
Коментари Харесай

Тези 5 зодии остаряват по-бързо от останалите

Астролозите считат, че звездите от дълго време са предопределили бързото или по-бавното остаряване на представителите на знаците от зодиака. Ето кои остаряват по-бързо от останалите:

Стрелец

Стрелецът стартира да изпитва незаинтересованост към всичко към 40-те си години. Представителите на знака водят деен метод на живот и не могат да седят на едно място. Липсата на страсти и нови усещания стават главните аргументи за избледняването на младостта и жизнерадостта на Стрелеца.

Дева

Девите могат да наподобяват зашеметяващо даже на 50, само че в сърцата си от дълго време са пенсионери. Също като Стрелците, те бързо губят интерес към живота и са недоволни от всичко, което се случва.

Рак

Като деца Раците обичат да си играят на възрастни. Но това не им се отразява добре в зрелост. Представителите на тази зодия непрекъснато се оплакват, че проектите и фантазиите им не се сбъдват,.

Риби

Рибите непрекъснато са недоволни от нещо. Те даже могат да се ядосат от дребните неща: времето, безвкусно кафе или леден чай. В тези случаи те даже могат да се обадят на приятелите си и да се оплачат.

Скорпион

Скорпионите са работохолици и поради това остаряват бързо. Работата не им разрешава да се хранят вярно и да се грижат за себе си. Затова те са първите, които се снабдяват с бръчки, отоци и тъмни кръгове под очите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР