Астролозите са сигурни, че звездите, под които сме родени, оказват

...
Астролозите са сигурни, че звездите, под които сме родени, оказват
Коментари Харесай

Качествата, които пречат на зодиите да намерят ЛЮБОВТА

Астролозите са сигурни, че звездите, под които сме родени, оказват огромно въздействие, върху нашия живот. Те въодушевяват и карат характерите ни да ни подтикват към това, за което действително живеем.
Говорим за аргументите, които пречат на всеки от знаците на зодиака да срещне своята същинската сродна душа.
Овен
Вечното търсене на идеала. След като надали се е влюбил в един човек и към този момент го счита за най-хубавия на света, той внезапно минава към различен. Дори този идващия, наподобява още по-съвършен. И по този начин се върти, безпределно в обаян кръг.
Телец
Страхът е по-силен от възприятията. Влюбвайки се, Телецът постоянно се опасява да се отвори в възприятията си. Ами в случай че той/тя откаже? В резултат щастието отива при другите.
Близнаци
Замаяност. Именно те са привикнали с повърхностни връзки, които не всеки път са в положение да разграничат в идващия разказ. За тях сериозните усеща на определения се размиват.
3-те зодии с най-редки черти
Рак
Старомоден в обич към традицията. Ако евентуалната сродна душа, се откъсне оттатък това, с което Ракът е привикнал, съществува огромна степен на възможност съюзът няма да проработи.
Лъв
Гордост и високо самочувствие. Ако индивидът, в който е влюбен Лъвът, не му демонстрира дължимото почитание и послушание, оставката му би трябвало да е незабавна.
Дева
Тотален надзор. Девата не оставя на колегата нито един късмет в персоналното пространство. Не всеки е подготвен да издържи, когато ревизира SMS на телефона му по 100 пъти дневно.
ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР