Астролозите са съставили рейтинг на най-несъвместимите знаци в Зодиака, къде-то

...
Астролозите са съставили рейтинг на най-несъвместимите знаци в Зодиака, къде-то
Коментари Харесай

Кои са зодиите, които изобщо не могат да се понасят?

Астролозите са съставили рейтинг на най-несъвместимите знаци в Зодиака, къде-то влизат шест двойки

Изчисленията са направени въз основата личностните характерности на всеки знак, както и по мястото на разположението му в зодиакалния кръг. Тези хора нямат взаимно бъдеще, защото възгледите им за живота са радикално противоположни.

РАК И ВОДОЛЕЙ

Единият – Ракът, е правилен на своите правила, интелектуалец, невероятно е да бъде изваден от равновесие. Другият – Водолеят , има екстравагантност, с която Ракът не може да се помири. За да се реализира подобен съюз, и на двамата сътрудници ще им се наложи да вършат отстъпки, което е недопустимо и за двете страни.

ОВЕН И ТЕЛЕЦ

Тези знаци не могат да се намират нито в другарски, нито в фамилни връзки. Овните са прекомерно огромни инати и са самолюбиви. Те изискват поддръжка от околните си, само че не я усещат. Телците са постоянни и обичат наситения и ослепителен живот. Толкова разнообразни хора просто няма защо да си приказват.

Настроението на Овните наподобява прекомерно песимистично на Телците. Дори при подписване на брак Овните могат да изневеряват, защото непрекъснато ще търсят поддръжка, която Телците съгласно тях не могат да им окажат.

БЛИЗНАЦИ И КОЗИРОГ

Тези хора се отличават с изумително своенравие. Те са прелестни любовници, по тази причина не се стремят да основават семейство. Но освен затова сходен съюз е жертван на провал.

Козирозите се отличават с особена нерешителност, което не е по нрава на капризните Близнаци. Те, от своя страна, менят настроението си със скоростта на звука. Затова пресметливите Козирози не могат да намерят по никакъв метод общ език с тях.

ВОДОЛЕЙ И РИБИ

Рибите са егоистични. Те са привикнали постоянно да получават това, което желаят. Независимо от своята самонадеяност обаче Водолеите са прекомерно преносими. Те постоянно се намират в центъра на вниманието. Тяхната несериозност отблъсква Рибите, които, от своя страна, са склонни на дълбоки и основателни разсъждения.

Водолеите в никакъв случай няма да проявят толкоз внимание, колкото изискват от тях Рибите. По тази причина двойката се счита за несъвместима и няма бъдеще.

СКОРПИОН И СТРЕЛЕЦ

Сложно е да си показа човек други два знака, които да са толкоз разнообразни. Скорпионите обичат да градят проекти. Те постоянно имат цел, към която настойчиво и целеустремено вървят. Този знак знае какво желае, по тази причина му е мъчно да одобри и да се помири с непостоянството на Стрелеца, който живее за момента – тук и в този момент.

Емоционалните Стрелци обичат свободата. Затова не споделят мислите на Скорпионите за честност.

На тези знаци им е мъчно да съжителстват под един покрив, защото сериозният Скорпион постоянно ще бъде с една крачка напред. А това няма по какъв начин да не нервира Стрелеца.

СТРЕЛЕЦ И ТЕЛЕЦ

В редки случаи този съюз може да се развие сполучливо. И двата знака са задоволително вятърничави и радостни, само че на тази почва може да възникне спор на ползи. И Телците, и Стрелците се нуждаят от внимание. Затова единият от тях няма да може да се помири и да одобри погледите да са ориентирани само към другия. И на двамата представители на Зодиака им е нужна „ твърдата ръка ” на някой от уравновесените и сдържани знаци.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР