Астролозите посочват три знака от зодиака, които са в състояние

...
Астролозите посочват три знака от зодиака, които са в състояние
Коментари Харесай

С млад дух и тяло: Трите зодии, които не остаряват

Астролозите показват три знака от зодиака, които са в положение да запазят младостта по-дълго от останалите. Ето кои са те:

Близнаци

Позитивните Близнаци се движат от светлинна сила, твърдят астролозите. Те имат вяра единствено в положителното и по тази причина постоянно са млади по дух, без значение от възрастта. Дори по-възрастните представители на този знак се усещат ужасно заобиколени от младежи. Позитивизмът и вярата в триумфа им оказват помощ да отхвърлен старостта.

Козирог

Грижовните Козирози постоянно наблюдават здравето си, което има позитивен резултат върху удължаването на младостта. Добрият сън, вярното хранене и физическата интензивност им разрешават да наподобяват ужасно. А позитивните мисли и вярно поставените цели поддържат положителното въодушевление на представителите на този знак.

Риби

Вселената също награждава Рибите с младост и хубост. Според астролозите времето няма власт над тях. За да бъдат в добра форма, тези представители на зодиакалния кръг не е нужно да поставят доста старания. Рибите не са склонни към неприятни привички, постоянно са положителни и в по-голямата си част водят здравословен метод на живот, тъй че преждевременната напреднала възраст не ги заплашва.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР