Астролозите посочват най-жестоките знаци на зодиака, сред мъжете. Те натрупват

...
Астролозите посочват най-жестоките знаци на зодиака, сред мъжете. Те натрупват
Коментари Харесай

3-те най-жестоки зодии сред мъжете

Астролозите показват най-жестоките знаци на зодиака, измежду мъжете. Те натрупват възмущение, майсторски отмъщават и фамилният живот с тях, напълно не е приказка.
В класацията за най-жестоки знаци на Зодиака , измежду мъжете на челни места се подреждат тези три зодии.
С тях животът надалеч не е толкоз прелестен, колкото при започване на връзката. Те са трогателни, подозрителни и като цяло обичат да си отмъщават, даже на своята сродна душа.

3-то място в класацията се пада на Рак
Тези мъже са много неприятни в взаимния живот. Те са по-скоро несигурни и това ги кара да ревнуват. Намират виновност в дреболии, демонстрират искания и даже си отмъщават.
4-те зодии, които са най-големи клюкари
Раците имат своя кутия на Пандора, в която слагат всичките си недоволства, а те имат доста такива. Съхраняват ги трепетно ​и при всяка опция припомнят. Ако Ракът е афектиран, може да не се развика или да не вдигне ръка. Може, обаче да мълчи със седмици, а пренебрегванията му са измежду най-жестоките психически изтезания. Това е даже по-лошо от скандал и крещене. Ако вие мислите, по различен метод, то това значи, че обичаният Рак, към момента не ви е пренебрегнал.
2-ро място заемат представителите на зодия Скорпион
Скорпионите са най-жестоките знаци на зодиака, измежду мъжете. За разлика от представителите на зодия Рак, при Скорпиона няма и да разберете, че нещо е станало. Той, даже няма да покаже, че възприятията му са засегнати. В главата му, обаче ще влезе нечовечен проект за възмездие. Той ще манипулира, ще вменява възприятие на виновност, ще ви накара да се чувствате долни.
Скорпионите са доста отмъстителни. За тях отмъщението е освен метод да се оправят със личните си страсти, само че и метод на живот, даже развлечение. И в случай че започнете живота със Скорпион, помислете, дали ще може да му устоите и да му отговорите с уместно отношение.
ЗОДИЯТА СРЕД МЪЖЕТЕ, КОЯТО Е НАЙ-ЖЕСТОКА
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР