Астролози смятат, че последните три дни на март може да

...
Астролози смятат, че последните три дни на март може да
Коментари Харесай

Три зодии ще бъдат връхлетени от финансови изненади до края на март

Астролози считат, че последните три дни на март може да донесат финансови изненади на някои зодии.

Някои ще би трябвало да се потопят във финансова неустойчивост, други би трябвало да спестят разноски за по-късно, а трети, в това число три знака на Зодиака, в противен случай, би трябвало да чакат непредвидени облаги.

В края на месеца Лъвовете, Везните и Стрелците ще могат да получат непредвидени бонуси, наследства и други парични бонуси. Звездите ще им изпращат примамливи оферти, които зодиите ще могат да схванат, употребявайки освен главите си, само че и интуицията си.

Лъв

Кралете на Зодиака ще бъдат изправени пред непредвидени оферти за нова работа, чието възнаграждение ще бъде доста по-високо от предходната. Друг вид е нов източник за приемане на пари, който може да се появи по отношение на заниманието на Лъвовете.

Основният съвет, който астролозите дават на знака, е да не не помни за околните си, когато преследва финансови желания. И почивката, от която Лъвовете ще се нуждаят след напрегнатия месец. Ако се грижат за здравето си, март ще приключи добре.

Везни

Последните дни на март ще бъдат сложни за знака, не тъй като няма да има пари, а поради избора, който Везните ще би трябвало да създадат и за който може да не са подготвени.

Ще получат предложение за нова работа, което ще докара до смяна в активността. Но на остарялото си място приходите на Везните не са неприятни и ще им бъде мъчно да се откажат от нормалното си равнище на заплата.

От друга страна, астролозите поучават да включите шестото си възприятие, то може да подскаже верния избор. Или попитайте околните си за съвет. След като претегли всички плюсове и минуси, знакът ще разбере какво в действителност желае.

Стрелец

Стрелците, чиято работа е обвързвана с творчество, би трябвало да чакат финансов триумф, непредвидени облаги и израстване в кариерата. Звездите са подготвили изненада за знака, която ще изненада даже околните на знака. Изведнъж Стрелците ще имат в ръцете си огромна сума, която могат да похарчат за огромна покупка.

Съветът на астролозите за огнен знак е следният: не доверявайте проектите си на непознати и се вслушвайте в препоръките на други хора единствено в случай че те съответстват със личните желания на знака. Този път благосъстоянието ще зависи от самите Стрелци.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР