Астроложката Юлия Лифанова разказва защо Раците ще си позволят да

...
Астроложката Юлия Лифанова разказва защо Раците ще си позволят да
Коментари Харесай

Пълният хороскоп за Рак за ноември: Непланирана любов и ново хоби

Астроложката Юлия Лифанова споделя за какво Раците ще си разрешат да се обичат още веднъж и посредством това ново възприятие в действителност могат да срещнат половинката си.

Управителят на вашия знак - Луната - сменя знака на всеки 3 дни, само че през ноември ще има значими аспекти, на които си коства да обърнете внимание няколко пъти. И по този начин, на 7-8 ноември може да имате сложен контакт с жена - Луната ще се свърже с Лилит и Венера: какво може да донесе диалог с доктор, експерт по документи или ваш чиновник. Освен това в тези дни вие самите може несъзнателно да попаднете в съмнителна обстановка и да се визиите пред хората в неподходяща светлина, което да навреди на репутацията ви. Пазете се от двусмислени изказвания.

Но на 11 ноември Луната ще се свърже с възела на предишното във Везни, което ще ви донесе другарство с родственик, който не сте виждали от дълго време. Вероятно ще би трябвало да се справите и с някои остарели проблеми с недвижимите парцели.

Новолуние в Скорпион, 13 ноември: Ще преосмислите безусловно любовта към себе си и тематиката за персоналното ви благополучие. Луната ще има съвпад със Слънцето и Марс, принуждавайки ви да се погрижите за себе си, за своите занимания и като цяло да обърнете внимание на това, което ви прави съразмерен човек. Често такова събитие носи неочаквана и непредвидена обич, което значи, че в живота ви може да се появи мъж, който много упорито ще ви опише за възприятията си. Всичко може да стартира с флирт и да приключи с незабравима романтика.

Ако планирате бременност, тогава има всички шансове да заченете през ноември, защото Новолунието се случва в бранша, който дава отговор за децата. Или детето ви ще има значимо събитие в живота си. Освен това може да почувствате сила да се захванете с ново занимание и то може да е обвързвано с логика на психиката, мистицизъм или възобновяване на нещо.

На 18-19 ноември очаквайте значимо финансово събитие, което може да е обвързвано с вашия брачен партньор или бизнес сътрудник. Той може да реши да влага огромна сума във ваш план, да заплати пътуването ви или да ви направи безценен подарък. Като цяло през тези дни може да се реши значим въпрос в любовните ви връзки, когато и двамата ще бъдете изправени пред избор.

До пълнолунието в Близнаци на 27 ноември можете вечно да разберете, че е време да оставите нещо в предишното. Събитието се случва в бранша ви на довеждане докрай на делата, само че доста постоянно такива пълнолуния първо разкриват някаква загадка и по-късно ни принуждават трезво да оценим вълнуващата обстановка. Освен това в този ден можете ненадейно да бъдете излекувани, защото шефът на Пълнолунието ще бъде във вашия здравен и режимен бранш.

Ако желаете да повишите имунитета или да измененията метода си на живот, планирайте СПА или посещаване в санаториум - пълнолунието в Близнаци ще ви донесе отмора и ще се възстановите от някакъв стрес.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР