Астрологията, за тези които изучават, е много добро средство да

...
Астрологията, за тези които изучават, е много добро средство да
Коментари Харесай

Кои са най-отдадените и упорити зодиакални знаци

Астрологията, за тези които учат, е доста положително средство да си обяснят по какъв начин работи светът, какво ни стимулира и дърпа напред. Затова държим толкоз доста на наталните си карти: с изключение на, че демонстрират чертите на характера ни, демонстрират и източниците им.

Като за начало можете да се запознаете с ръководещата планета на вашия безоблачен знак (това, което назоваваме зодия) и да прецените кои области от личността ви ръководи тя. Например Сатурн ръководи дисциплината и моралните убеждения, тъй че в случай че слънчевият ви знак е Козирог, има голям късмет да сте мощен човек, който не пада и пред най-коварните трудности. Можете също по този начин да ревизирате кои знаци са ситуирани в тази планета в рождената ви карта и да анализирате чертите на този зодиакален знак. Ако вашият Сатурн е ситуиран в амбициозния Овен, евентуално сте доста упорити, изключително в професионален проект.

Продължете в галерията, с цел да разберете дали попадате в листата на упоритите знаци.
 4-те най-упорити и отдадени зодии  4-те най-упорити и отдадени зодии  4-те най-упорити и отдадени зодии  4-те най-упорити и отдадени зодии
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР