Астрологията винаги е на наша страна и може да ни

...
Астрологията винаги е на наша страна и може да ни
Коментари Харесай

Пазете се: Ето кои са 2-та най-страшни дни през септември

Астрологията постоянно е на наша страна и може да ни насочи по кое време да бъдем по-внимателни и кой е най-точният миг, с цел да действаме самоуверено по реализирането на фантазиите си. В момента сме на прага на септември - месецът, в който отпращаме последните летни дни и посрещаме есента. За доста от нас това е интервал на ново начало, само че би трябвало да бъдете деликатни, тъй като през идващите седмици има тъкмо два подводни камъка. 

Добрата вест е, че през септември 2022 година рисковите дни са единствено две дати, само че е значимо да се предпазите от вероятните неприятности, които могат да се появят в живота ви. Ето кои са дните, в които би трябвало да бъдете изключително деликатни и какви астрологични събития ще се случат:

Ретрограден Меркурий и Пълнолуние в Риби (10 септември)

Ретроградният Меркурий постоянно е противоречив интервал, който никой не чака с неспокойствие. За страдание, това астро събитие няма по какъв начин да избегнем, само че най-малко бихме могли да предприемем ограничения. Този път Меркурий, с противоположното си придвижване, може да провокира компликации в професионален и надлежно финансов аспект. Действието му ще продължи чак до 2-ри октомври, само че силата на датата, в която се прави прехода е доста значима. Точно в този ден бъдете доста деликатни с вложенията си, както и с ходовете, които обмисляте в работата. Не рискувайте. Също по този начин, звездите предлагат да се пазите от клюки и злословия, доверявайте се единствено на тестваната истина. Бъдете нащрек в връзките си с другите. Ако е допустимо, не пътувайте.

 пълнолуние

Второто събитие - пълнолуние в Риби, също не носи напълно позитивна сила. Постарайте да бъдете съсредоточени на работното място и да избягвате интензивно другарство, защото е време, в което връзката не върви безпрепятствено.

Меркурий в съвпад с Венера (26 септември)

 жена

Ако първата рискова дата ще ви подтикне да бъдете по-внимателни, втората сигурно може да ви вземе страха, защото това астро събитие въздейства отрицателно върху всички сфери. Възможно е да изгубите предпочитание за работа и развиване, да претърпите любовно отчаяние или да изпитате финансова неустойчивост. Изходът за вас е да се постараете да бъдете по-енергични и позитивно настроени, като се погрижите за здравето и душевния си мир. Бъдете търпеливи и никога избухливи. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР