Астрологията описна природата на всяка една зодия. Тя добре знае

...
Астрологията описна природата на всяка една зодия. Тя добре знае
Коментари Харесай

Как ще прекара карантината всяка една от зодиите?

Астрологията описна природата на всяка една зодия. Тя добре знае какви са целите, заниманията и държанието на зодиите във всеки миг. А ковид пандемията не прави изключение. 

Астрологът Франческа Оди разкри и по какъв начин всяка една от 12-е зодии ще оползотвори времето, прекарано вкъщи, по време на карантината. Какво споделя тя, вижте в канала във vbox7:

Овен

Да си седят у дома не е най-приятното нещо на представителите на зодията. Нито пък да им се споделя какво да вършат. Първото нещо, с което ще се захване Овенът, е да изразходва силата си. Това значи доста домашни тренировки. През останалото време те ще са в обществените мрежи, с цел да са постоянно в час с настоящата информация.
               

A post shared by (@camsyogalive) on Mar 30, 2020 at 1:29am PDT

Телец

Животът за тях по време на карантина ще е музика и храна. Телците са известни с това, че обичат домашния уют и по тази причина е доста евентуално да се захванат и с градинарство. Те също по този начин ще прередят дрешниците, ще изчистят и ще се радват на обичания си дом.
               

A post shared by (@do_re_mi_food) on Mar 30, 2020 at 3:04am PDT

Близнаци

Да си седите у дома, Близнаци, за вас не е традиционно. Ще пробвате да останете по отношение на приятелите си посредством обществените мрежи, само че бързо ще усетите, че това не е задоволително. Ще откриете ново занимание - писане, четене, учене, снимка или плетене, зависи от вас.
               

A post shared by (@i_love_inspire) on Mar 30, 2020 at 1:59am PDT

Рак

За вас постоянно фамилията е било приоритет номер едно и в този момент да не можете да ги видите си е безусловно наказване за вас. Сега обаче ви е пристигнало времето да пробвате един куп кулинарни изкушения в кухнята и вследствие на това ще се затрупвате с домашна храна и вкусни изкушения.
               

A post shared by (@giallozafferano) on Mar 30, 2020 at 1:40am PDT

Лъв

Вие обичате шоуто, драмата, спектакъла. Затова най-вероятно към този момент сте почнали да гледате не едно риалити. Общо взето ще прекарате времето пред екрана, а в останалото - ще сте в обществените мрежи, с цел да споделяте всичко това, което сте гледали и ви е харесало.
               

A post shared by (@official_amaialand) on Mar 30, 2020 at 2:24am PDT

Дева

Вие ще поддържате реда вкъщи. За вас времето на карантина в действителност е време за пролетно разчистване, което ще съчетаете с някой съвременен детокс. Когато приключите с чистенето, е време за онлайн йога. Ще се фокусирате върху здравето си и ще излезете от самоизолирането в една по-добра версия на себе си.
               

A post shared by (@timeoutsociety) on Mar 29, 2020 at 11:20am PDT

Везни

Първо е време за пролетно разчистване, след това - за разкрасяване. Музика, маски на лицето и косата и дълги чатове с другари - по този начин можем да опишем вашата карантина. 
               

A post shared by (@miss__maisie) on Mar 30, 2020 at 2:27am PDT

Скорпион

Тази рецесия за вас е чудесна опция да научите нови неща, за които в никакъв случай не ви е оставало задоволително време - финанси, пазари, философия, вяра. Сега ви е паднало!
               

A post shared by (@books.and.beers) on Mar 29, 2020 at 9:23am PDT

Стрелец

Вие не обичате доста, доста да седите на едно място и знаете, че постепенно, само че несъмнено ще се изнервите в актуалната обстановка. Вероятно по тази причина ще започнете деня си с подготовка, след това ще четете, ще гледате филм и като цяло ще имате цялостен график какво да вършиме по часове. Включете в проектите си и някой онлайн курс, който все отлагате.
               

A post shared by @ on Mar 29, 2020 at 2:33pm PDT

Козирог

Вие обичате да се чувствате продуктивни и някак си не си представяте живота без обичаната си работа. Карантината обаче ви предлага опция да свършите неща, за които до момента все не ви е стигало времето - йога, сериал, диалог с роднините. Въпреки приятните занимания, ще ви е мъчно да ги приемете за нещо обикновено и ще се надявате всичко това да свърши по-бързо.
               

A post shared by (@planner__peace) on Mar 30, 2020 at 3:07am PDT

Водолей

Водолеите най-вероятно по през целия ден ще четат теории на конспирацията, ще гледат видеа и ще си приказват с непознати онлайн. Нещо, което сигурно ще създадат, е да се свържат с другар от детството, с цел да видят по какъв начин той се оправя в тази обстановка.
               

A post shared by @ on Mar 30, 2020 at 3:09am PDT

Риби

За представителите на зодията карантината е необикновено море от благоприятни условия да вършат всичко, което обичат, без да изпитват скрупули - спане, филми, музика, вино. Общуването с роднините обаче ще се трансформира в същинско тестване, поради което евентуално нашите другари Риби ще открият ново и независимо занимание.
               

A post shared by (@doghubz) on Mar 26, 2020 at 11:50am PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР