Астрологията може да предскаже и какви любовници сте в леглото,

...
Астрологията може да предскаже и какви любовници сте в леглото,
Коментари Харесай

Вижте какви любовници са мъжете от различните зодии

Астрологията може да предскаже и какви любовници сте в леглото, съгласно зодията ви. Затова, в случай че желаете да разберете какъв е той в леглото, задоволително е да знаете каква зодия е :

Овен
Искат постоянно да имат надзор и доста елементарно се вълнуват. Нетърпеливи са, от време на време егоисти в секса и това може да провокира проблеми във връзката. Но в случай че знаете по какъв начин да ги възбудите, нито един различен ухажор няма да ви даде по-страстни моменти от Овен.
За да предразположите този знак не би трябвало да се срамувате. Покажете му, че сте интелигентни и бъдете спонтанни, тъй като нищо не възбужда Овните повече от непредсказуемост.

Телец
Това е най-мъженственият знак от всички, а и най-хубавият ухажор. Апетитът за фамилиарност при Телец е голям, а сексът за него е, като да се отдадете на добра храна, което би трябвало да ви отнеме доста време.
За да предразположите Телеца, дарявайте го с доста дарове.

Близнаци
Ако желаете умни хора, Близнаците са знакът за вас. За да постигнете нещо с Близнаци, би трябвало да сте интелигентни и изобретателни. Те са господари на флирта и може доста елементарно да попаднете на техния сексапил. Умственият потенциал ги прави извънредно изобретателни любовници, тъй че в никакъв случай няма да ви бъде скучно с тях. Уверете се, че и вие няма да сте им скучни, тъй като непрекъснато търсят промени и занимания.
За да предразположите Близнаци, раздавайте похвали и се фокусирайте върху техния разум. Потърсете съвет от тях и не забравяйте да предизвиквате тяхната просветеност.

Рак
Това е най-емоционалният и най-чувствителният знак от зодиите. Раците имат потребност от леки и нежни докосвания и дълбока прочувствена връзка, както и сътрудник, който се грижи за тях и който постоянно е разполагаем. Те са нежни и деликатни любовници, само че в случай че изневерите на доверието им, ще създадат всичко, с цел да ви отмъстят. За да се харесате на Рак, фокусирайте се върху сантиментална атмосфера и сензитивност. Те се радват някой да се грижи за тях.

Лъв
За доста хора, този знак е най-хубавият ухажор. Лъвовете са доста буйни и имат голямо половата убеденост и мощ. Винаги подхващат надзор в леглото и тестват разнообразни полови удоволствия.
Постоянно ги обсипват техните сътрудници с дарове и внимание. Съблазняването на Лъвът е доста просто – те имат потребност от констатно внимание.

Дева
Ако сте подготвена да се отдадете до край, нито един различен ухажор няма ви разреши това по какъв начин Девата. Те наподобяват студено и умерено, само че са доста чувствителни. Въпреки това,за доста хора не са идеалния знак за най-хубав ухажор. Девойките стават захласнати от една персона и се влюбват вечно.
За да се предяви Дева, бъдете колкото можете по-чисти и спретнати. Това е в действителност значимо.

Везни
Като персони, които желаят да дават отговор на другите, Везните са доста деликатни и всеотдайни любовници. Те са доста романитчни, само че бъдете търпеливи с тях и се пробвайте да извършите техните мечти. Тъй като флирта за тях е нещо естествено, желаят доста да опитват в леглото.
За да се харесате на Везни, активирайте и класическа сантиментална история. Трябва да сте комплицирани, учтиви и деликатни. Защото и самите те са привлекателни, би трябвало да покажете, че можете и вие да бъдете привлекателни и че имате собствен личен жанр.

Скорпион
Скорпиона е най-сексуалната зодия. За доста хора Скорпионите несъмнено са най-хубавия ухажор от всички останали знаци. Те имат магнитен, неудържим сексапил във физически смисъл, само че може да наподобяват и прочувствено недостъпни.
Да привлечете Скорпион е извънредно мъчно, защото имат неудържим сексапил и манипулативна власт, те са тези, които най-често съблазняват

Стрелец
Този знак е вдетинен и е в въодушевление за игра, само че като ухажор може да бъде доста креативен. Те остават постоянно млади по сърце, по тази причина са отворени за разнообразни опити в леглото. Нямат навика да запазят връзка, тъй че в случай че търсите отличено премеждие, това може да бъде същинския знак за вас.
За да се притегли стрелец, фокусирайте се на тяхната половина и бедрата тъй като обожават там да бъдат докосвани. Имайте халтав метод към живота и чудесно възприятие за комизъм и те незабавно ще падат в ръцете си.

Козирог
Козирога е доста специфичен и би трябвало да бъде в действителност влюбен, с цел да се впусне във физическа фамилиарност. Козирогът постоянно не е отворен за нови опити, само че същински плюс за вас е, че са постоянни и лоялни сътрудници за цялостен живот.
За да се впечатли Козирог, постарайте се доста, и карайте постепенно. Акцентирайте на дребни къси докосвания и погледи и не им давайте все едновременно.

Водолей
Този знак ви обича поради тялото и в действителност не се интересува дали когато вършиме секс сте във връзка или не. Те желаят луди физически завършения и непредсказуеми романси. Те също се смятат за едни от най-хубавите любовници в зодиака.
За да се влюби, бъдете недостъпни.

Риби
Рибата предлага прочувствена връзка, цялостна с изкушения и романтика. Те са в действителност спокойни и желаят спокоен, благополучен сътрудник. След като намерят подобен вид сътрудник, те на драго сърце ще вземат решение всички разногласия и различия с отличен секс.
За да ги впечатлите, бъдете нападателни. Те са по природа мързеливи и не желаят доста игри, тъй че ще би трябвало сами да измислите нещо забавно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР