Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и ...

Хороскопът ви за 21 март.


Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Личните отношения ще създават безпокойство. Търсете баланс на интересите. Не е изключено да получите допълнителни приходи, които почти веднага ще се наложи да похарчите за квалифицирана консултация, от която имате нужда.

Телец

Непривично за вас, но сте склонни да фантазирате и не си давате ясна сметка за собствените си възможности. Не се „изхвърляйте“ с щедри обещания. С каквото и да се захванете ще ви е нужна помощ, въздържайте се от прояви на самонадеяност.

Близнаци

Любовните отношения ще се развият благоприятно и окуражаващо. Скучните занимания ще са сравнително малко, а контактите с нови делови партньори или колеги ще ви мотивират да се заемете с дейности, изискващи въображение и размах.

Рак

Възможността да намерите приложим вариант за решаване на споровете с любимия човек е във вашите ръце. Проявете отстъпчивост, за да не докарате отношенията си до „задънена улица“. Работата ви може да е свързана с кратко пътуване и участие в еднодневна форма на обучение. Не зацикляйте върху познати решения.

Лъв

Критичните забележки не са най-добрият начин за изразяване на чувствата ви към любимия човек. Ако участвате в някакъв търг вероятността да спечелите не е за пренебрегване. Ще получите подкрепа за проект, който подготвяте от доста време.

Дева

Опитайте се да промените леко стереотипа в отношенията, ако искате да се насладите на романтичните емоции. В състояние сте да решите спорните въпроси на работното място стига да отчитате влиянието на всички странични фактори. Не подценявайте чуждото мнение.

Везни

Ако от известно време между вас и любимия човек се трупа напрежение, то пълнолунието във вашия знак ще ви помогне да „разсечете гордиевия възел“. Ще сте достатъчно самостоятелни що се отнася до важните решения, но все пак е желателно да спазвате задължителните правила. С непознат до момента казус ще се наложи да се справите на работното място.

Скорпион

Настроението ви е необичайно меланхолично. Личните ви интереси може да са в противоречие с професионалните. Обстоятелствата ще ви подскажат оригинална идея за получаване на допълнителни приходи. Помислете дали сте в състояние да я приложите самостоятелно.

Стрелец

Стар проблем, който хвърля сянка върху любовните ви отношения отново ще придобие актуалност. Ако сега не изчистите съмненията по-късно ще е късно. Не е изключено да получите покана за съвместна дейност от страна на личност, която уважавате. Преди да отговорите помислете дали няма да навредите на текущата си работа.

Козирог

Стар проблем, който хвърля сянка върху любовните ви отношения отново ще придобие актуалност. Ако сега не изчистите съмненията по-късно ще е късно. Не е изключено да получите покана за съвместна дейност от страна на личност, която уважавате. Преди да отговорите помислете дали няма да навредите на текущата си работа.

Водолей

Любимият човек може да ви засипе с нелогични претенции и капризи, с които да ви развали настроението. Атрактивна оферта за продажба на недвижим имот ще привлече вниманието ви. Въздържайте се от подобна инвестиция, независимо че към момента финансовото ви състояние е стабилно. Не разполагате с достатъчна информация за сделката.

Риби

Опитайте се да разберете защо любимият човек е в лошо настроение, много малко е нужно, за да оправите нещата. Деловите контакти ще са интензивни, опитайте се да не ги приемате твърде лично. Не очаквайте успешен резултат от всички експерименти, достатъчно е че сте поели отговорност за изпълнението им.

Източник: tialoto.bg