Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и ...

Седмичният ви хороскоп за 18-24 март.


Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 18-24 март, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обществените контакти ще са интензивни. Ще разполагате с достатъчна свобода на действие. От вас зависи да използвате благоприятните възможности, които ще са повече по отношение на неформалните ви занимания. Ако проявите творческа активност ще стабилизирате финансовото си състояние. Личните успехи ще са източник на оптимизъм. Промените, каквито и да са, ще се реализират с участието на семейството или близкото обкръжение. Освободете се от всичко ненужно – предмети, работа, връзка. Въздържайте се от необмислени разходи. Действията на нов познат може да ви разочароват, дистанцирайте се своевременно.

Телец

Професионалните ви стремежи на моменти може да са повече от възможностите и да ви подтикнат към грешни решения. Темпото ви на работа през тази седмица ще е въпрос на личен избор. Избягвайте проявите на максимализъм. Обществените ви изяви ще са свързани със социално признание. Семейният живот, домашните задължения и отговорности ще придобият особено значение. Усещането за обща сигурност, взаимно разбирателство и хармония е гаранция за психическа устойчивост. Не е изключено да получите придобивка, повишаваща степента на удобство в ежедневието. Спазвайте обещанията и уговорените ангажименти, за да си спестите чувството на вина и неудовлетвореност.

Близнаци

Периодът ще е характерен с приключване на доста задачи, но и с нервно напрежение, повишена емоционалност. Ще осъществите целите и идеите си, но не е изключено да претърпите и материални или духовни загуби – доверие, приятели, работа, пари. Стартирайте нови проекти, само когато имате достатъчно вдъхновение. Обмисляйте възможностите си в перспектива. За участие в социални дейности ще ви е нужна не само всеотдайност, но и известна доза идеализъм. Обществените отношения ще са свързани с движение, пътуване, уреждане на документи в друг град или държава. Благоприятната промяна ще настъпи след външна помощ или съдействие под формата на разговор, известие и др.

Рак

Следвайте вътрешния си порив. Всичко, в което влагате дори минимално творчество, ще бъде източник на удоволствие. Без никакво съмнение можете да заложите на опита, да подложите постиженията си на философски анализ. Заключенията ще ви подтикнат да предприемете някои промени от битов характер и да преосмислите принципите, на които залагате към момента. Ще е малко трудно да разпределите силите си между професионалните и домашните задължения. Деловите задачи ще изискват повече време, а близките ви няма да са доволни, че грижата за текущите нужди се пада изцяло на тях. Отношенията може доста да се изострят, особено ако на дневен ред стои въпросът с уреждане на ново жилище. Непредвидените събития ще се случат в края на седмицата и ще са свързани с хора отдалече. Ще се наложи да ограничите разходите, защото финансовото ви състояние ще е леко нестабилно.

Лъв

Усмивка, добро настроение, самочувствие и неотразимо излъчване ще са основните ви характеристики в началото на седмицата. Със сигурност ще ви се прище да похарчите малко пари за лични удоволствия, но не бъдете егоисти, споделете ги с близките си. Така ще си спестите упреците и киселите им физиономии. На работното място обстановката ще е леко напрегната. Част от задачите, с които се налага да се справяте ще са неясни, объркващи и тъй като никой няма да иска да поеме отговорност за изпълнението им, отношенията с околните на моменти ще са извън границите на добрия тон. Вероятно ще се наложи да пътувате. Няма да успеете да се справите с всички лични цели, които сте си набелязали, така че въздържайте се от участие в разрешаването на чужди проблеми.

Дева

Ще си спестите доста напрежение, ако се занимавате с дейности, които зависят само от вас и с които бихте могли да се справите самостоятелно. Още в началото на седмицата може да ви се стори, че вие и събеседниците ви разговаряте на различни езици. Моментите на неразбиране и тотално разминаване на мненията ще се случват твърде често и ще ви изпълнят с несигурност. Въздържайте се от създаване на нови контакти. Дори в началото да ви изглеждат надеждни скоро ще установите, че не отговарят на очакванията ви и нямате убедителни причини да ги поддържате. В моменти на емоционална нестабилност избягвайте сериозните решения, изискващи инвестиране на допълнителни финанси.

Везни

Бихте могли да си осигурите една сравнително спокойна седмица, ако сами не си създавате проблеми. Стартирайте с дребните занимания, които непрекъснато подминавате, поставяйки ги в групата „маловажни“. Ако не можете да се справите с нещо по обективни причини, просто преминавайте нататък. В края на седмицата ще установите, че сте изпълнили набелязаните задачи спокойно и без излишно напрежение. Не забравяйте себе си, осигурете си лично време и отстоявайте постигнатите позиции. Най-добрият начин да възстановите силите си и да постигнете хармония между физическото и духовното е да си позволявате предпочитани развлечения или да общувате с подходяща компания. Ще е кратко бягство от рутинните грижи, което ще ви зареди с вдъхновение.

Скорпион

Предизвикателствата ще са повече от обикновено, но вие обичате да разнищвате тайни и да разкривате мистерии. Ще се наложи отново да се върнете към въпрос, който мислите че вече е в миналото. Не го подминавайте, дори да ви се стори, че не си заслужава усилията. Ще ви помогне да намерите разрешение на стар конфликт и да си възстановите парична сума, дадена някога назаем. Комуникацията ви с нови партньори ще е по-ефективна, ако вземете инициативата в свои ръце. Убедителни сте и е препоръчително да поставите началото на преговори, които преценявате като трудни. Обмисляйте детайлите, осигурете си достатъчно време за довършването им. Някой може да даде гласност на ваша тайна с цел да ви компрометира. Спомнете си проверената истина, че мълчанието е злато и овладейте емоциите. Безразличието, проявено от ваша страна ще охлади любопитството на околните.

Стрелец

Работоспособността ви устойчиво ще се повишава. Покрай текущата работа ще успеете да отхвърлите поредица допълнителни задачи, които са изникнали междувременно. В състояние сте да си създадете перфектна организация без това да е основната ви цел. На работното място обстановката ще е спокойна и никой няма да се намесва в решенията ви. Ще са малко странни отношенията с хора, с които ви свързват неформални интереси, спортни предпочитания или клубни занимания. Без видима причина ще се появят дразнения, подсказващи наличие на конкуренция. Подложете въпроса на дискусия, която ще прекрати проявите на враждебност преди да са ескалирали.

Козирог

Нищо не би могло да ви спре по пътя към поставените цели през тази седмица. В състояние сте да се концентрирате, да мислите логично и да анализирате обстойно всичко, което виждате, чувате и имате намерение да използвате в работата си. Околните може да са хаотични колкото си искат, вас това няма да ви засегне нито пряко, нито косвено. Увлечеността ви в работа ще се окаже направо заразна и дори колеги, които никога не са били старателни, ще се опитват да ви подражават. В личен план преживяванията няма да са от най-предпочитаните. Може да се усети леко охладняване на отношенията и увеличаване на дистанцията между вас и любимия човек. Дребен жест на внимание ще е по-ефективен от подробен разговор, изпълнен с хиляди въпроси. Използвайте почивните дни, когато ще можете да правите нещата заедно, за да възстановите усещането за уют.

Водолей

Настроението ви през тази седмица ще продължава да е под влиянието на Венера. Ще сте отворени за красивото, естетичното, ще търсите развлечения, ще привличате погледите, ще се радвате на комплименти и внимание. Ще успеете да промените отношението към себе си дори у хора, които не са отявлени почитатели на компанията ви. Благодарение на навременната ви намеса на работното място ще бъдат предотвратени неприятни спорове. Ще получите добри резултати и висока оценка за работата си, но и ще почувствате лека умора към края на седмицата. В този период е желателно да намалите контактите и да редувате физически с интелектуални занимания, да използвате силите си равномерно. Ако близки роднини ви помолят да обсъдите въпрос, свързан с недвижимо имущество, опитайте се да отложите разговора.

Риби

Удивително и изненадващо в началото на седмицата ще имате усещането, че преживявате нещо не за втори, ами даже за трети път. Донякъде ще е объркващо, но пък от друга страна бихте могли да се възползвате и да внесете корекции в стари резултати, които ще придобият нова характеристика. Не позволявайте на околните да ви влияят с настроението и капризите си. Опитайте да се овладеете и преценявайте какво говорите, за да не си навредите. Неприятните случки и разговори ще са свързани с ваши или чужди финанси. Няма да стигнете до споразумение и темата ще остане отворена, но така е по-добре. В края на седмицата интуицията ви ще е силна, но ще ви помогне само при уреждане на въпроси от личен характер. За практически занимания можете да разчитате единствено на усърдието си.

Източник: tialoto.bg