Астрологията е мъдро изкуство и може да отговори на много

...
Астрологията е мъдро изкуство и може да отговори на много
Коментари Харесай

Астролозите разкриха: Какво означава, ако сме родени между д...

Астрологията е умно изкуство и може да отговори на доста въпроси.

За да получим точните отговори за себе си, е добре да знаем под коя зодия сме родени. Но в случай че сме на ръба сред два зодиакални знака, обстановката се трансформира. Родените на 21 декември Стрелец или Козирог са?

Усещате и двете сили в себе си, само че не може да се отърсите от чувството, че не принадлежите на нито една от тях, написа mila.bg. Има причина за това.

Точките на секване сред зодиакалните знаци са извънредно чувствителни дни поради трансформиращата се сила.

Ако сте родени сред две зодии, тогава вашата сила е комбинация от двата знака. Ето за какво, когато четете хороскопа си, постоянно поглеждайте и двете прогнози.

Точки на секване сред две зодии

На пророците

Родени сред Риби и Овен (от 19 до 25 март)

Искра се вижда от тъмните изначални води на Риби, които символизират нашите безкрайни вълшебен сили и вътрешен глас. Това е искрата на Сътворението, искрата на Овена. Родените в този интервал са Пророци. Не единствено тъй като интуицията им е мощна и може да видят бъдещето, само че и тъй като може да осъществен своите фантазии и тези на близките, стига да не изгубят вяра.

На героите

Родени сред Овен и Телец (от 18 до 22 април)

Енергията на огъня се смесва с магията на земята и резултатите са като възвишен вулкан. Родените в тези дни обичат да са отпред и да управляват всичко, само че най-много живота си. Те са извънредно упорити, смели и дръзки. Сърцето им е техният компас и от тях излизат страхотни водачи, само че единствено в случай че стартират да се вслушват в хората към себе си.

На гениите

Родени сред Телец и Близнаци (от 18 до 22 май)

Телецът е един от най-рационалните знаци и в случай че тази сила се комбинира с ярките Близнаци, резултатите са невероятни. Земният филтър на Телец получава енергийната мощност на Близнаците, както и интелектуалната им дарба. Тези момчета са толкоз ярки, че се постанова понякога да бъдат приземявани. Въпреки това силата на Телеца не е заглушена напълно. От хората, родени в тези дни, стават страхотни учени, само че би трябвало да слушат сърцето си.

На Просветлените

Родени сред Близнаци и Рак (от 17 до 23 юни)

Ако сте родени през тези дни, помнете, ме сте пристигнали на този свят по време на лятното слънцестоене. Силите на Слънцестоенето са толкоз огромни, че може да надвишават силата на върха още повече. Това е денят, в който Слънцето е в абсолютния си разцвет и познанието на Близнаците се смесва с водите на озаряването - водите на Рака. Меркурий среща Луната и резултатите са забележителни. Наистина надарени хора, които обичат изкуствата и да употребяват силата си, с цел да се популяризират по доста способи, стига да се пробват да се стъпват по-често по земята.

На русалките

Родени сред Рак и Лъв (19 до 24 юли)

Какво се случва, когато прочувствените приливи на Рака срещнат яркото слънце на Лъв? Магия! Родените под това въздействие имат неповторима дарба да очароват и омагьосат който си изискат - тъкмо като русалките, които са омагьосващи, само че извънредно чувствителни. За страдание тази дарба нормално се блокира в ранна детска възраст, когато открият силата на своята магия. Опитвайки се да предотвратят неточности, те собственоръчно потискат тази своя мощ.

Време е да отключите вратата, зад която криете магията си, и да заблестите блестящо.

На изобретателите

Родени сред Лъв и Дева (20 август до 24 август)

Най-ярката сила и вдъхновението на Слънцето в Лъв дават отговор на рисковите благоприятни условия на Девата. Това са дните, в които се раждат изобретателите. Не става дума единствено за просвета, а за всеки тип концепция, която би могла да промени метода, по който живеем. Любовта им дава крила. Работодателите им са малко ревностни, тъй като постоянно измислят решения, по-добри от техните. От тях стават страхотни водачи, тъй като имат здрав разсъдък. Единственото нещо, за което би трябвало да внимават, е да се пробват да не бъдат толкоз неоправдателни към другите и към себе си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР